Viral Βίντεο: Άνδρας έσωσε τη ζωή σκύλου με ΚΑΡΠΑ

Εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες
28 Μαΐου 2023 19:29
Viral Βίντεο: Άνδρας έσωσε τη ζωή σκύλου με ΚΑΡΠΑ

Ένα βίντεο που δείχνει έναν κωμικό ονόματι Jay να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε έναν ακίνητο σκύλο έχει γίνει απίστευτα viral τις τελευταίες ώρες, συγκινώντας εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ο Jay, που είναι γνωστός στο TikTok ως ‘bestfetchdog’, μοιράστηκε το βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε γρήγορα 5,5 εκατομμύρια προβολές στην εν λόγω πλατφόρμα.

Σε αυτό, ο κωμικός που είναι κυριώς γνωστός για τα βίντεό του με ζώα, δείχνει την πραγματική αγάπη που τρέφει για τους τετράποδους φίλους μας. Ειδικότερα, όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν ακίνητο σκύλο στο δρόμο, ο Jay δεν δίστασε να επιχειρήσει μέτρα διάσωσης.

Με απτή αποφασιστικότητα ξεκίνησε να εφαρμόζει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο ζώο που έμεινε ακίνητο και σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Η ιδιοκτήτριά του παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, καθώς ο κωμικός προσπαθούσε ακούραστα να επαναφέρει τον αβοήθητο σκύλο. Η αγωνία τελικά "εξανεμίστηκε" όταν ο σκύλος έδειξε σημάδια ζωής κουνώντας τα πόδια του, ενώ στο τέλος του βίντεο φαίνεται να έχει ανακάμψει σχεδόν πλήρως.

Αυτή η συγκλονιστική στιγμή δεν περιορίστηκε, ωστόσο, μόνο στο TikTok. Όταν το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον γνωστό λογαριασμό Daily Loud, έγινε εκ νέου viral. Μέσα σε λίγες ώρες εκτοξεύτηκε στα ύψη και έφτασε τις εντυπωσιακές 23,2 εκατομμύρια προβολές, με 346,6 χιλιάδες likes και 35,9 χιλιάδες retweets.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί:

Προφανώς, η viral επιτυχία του βίντεο υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τον βαθύ δεσμό μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς ΚΑΡΠΑ. Φυσικά, αμέτρητοι ήταν οι χρήστες του Twitter και του TikTok που επαίνεσαν τον Jay για την καλή του πράξη και την επιτυχημένη προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του σκύλου.