Τα POCO F5 και POCO F5 Pro κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

Αποκαλύφθηκε και η τιμή
26 Μαΐου 2023 07:39
Τα POCO F5 και POCO F5 Pro κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

Τα POCO F5 και F5 Pro ανακοινώθηκαν στις αρχές Μαΐου και τώρα έγιναν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Στο δελτίο Τύπου της εταιρίας παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα χαρακτηριστικά τους καθώς και την τιμή τους.

"Αθήνα 25 Μαΐου 2023 - Η POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς υψηλών επιδόσεων με την κυκλοφορία των POCO F5 Pro και POCO F5 στην ελληνική αγορά, από 25 Μαΐου.

Ακολουθώντας το δυνατό προφίλ της, η σειρά F5 έρχεται με 2 μοντέλα και 2 πανίσχυρους επεξεργαστές για να υποστηρίξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

POCO F5 Pro

 Ως μια από τις κορυφαίες συσκευές για gaming και κατανάλωση περιεχομένου, το POCO F5 Pro προσφέρει οπτικές εμπειρίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1.  Η πεντακάθαρη οθόνη WQHD+ 120Hz AMOLED της συσκευής φτάνει τα 1400 nits (peak φωτεινότητα) και αποδίδει 68 δισεκατομμύρια ολοζώντανα χρώματα, για κορυφαία ποιότητα για κάθε είδους περιεχόμενο, είτε πρόκειται για στιγμές χαλάρωσης ή δράσης και παιχνιδιού. 

Το POCO F5 Pro κυκλοφορεί με μπαταρία 5160mAh με 67W ενσύρματης φόρτισης, ενώ για πρώτη φορά στη σειρά F της POCO, η συσκευή διαθέτει και σύστημα ασύρματης φόρτισης στα 30W.

Χάρη στο τριπλό σύστημα κάμερας που υποστηρίζει λήψη βίντεο 8K και τα συστήματα OIS και EIS που διασφαλίζουν σταθερότητα στα βίντεο, ειδικά όταν καταγράφετε γρήγορα και απρόβλεπτα θέματα όπως ζώα, παιδιά, αθλητικά παιχνίδια, μουσικές παραστάσεις και events με πολλή κίνηση, η συσκευή προσφέρει απίστευτες επιλογές και φωτογραφική απόδοση.

Το POCO F5 Pro διαθέτει μνήμη 12GB RAM με δυνατότητα επέκτασης έως 19GB και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

POCO F5

Για πρώτη φορά στην χώρα μας ο ολοκαίνουργιος επεξεργαστής της Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2 κυκλοφορεί με το POCO F5, για επιδόσεις ρεκόρ στην μεσαία κατηγορία.

Η 6,67¨ FHD+ AMOLED 120Hz και 1920Hz PWM οθόνη της συσκευής, σε συνδυασμό με την μεγάλη μπαταρία στα 5000mAh,αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για την εύκολη και ξεκούραστη απόλαυση κάθε είδους περιεχομένου που επιθυμεί ο χρήστης. Η συσκευή διαθέτει σύστημα φόρτισης στα 67W, που σημαίνει ότι μέσα σε 15 λεπτά η μπαταρία γεμίζει έως και 50%.

Τέλος, το POCO F5 διαθέτει τριπλή κάμερα 64MP με OIS και EIS για πλήρη σταθερότητα και ποιότητα ακόμα σε βίντεο 4Κ. Με στόχο μια ενισχυμένη εμπειρία χρήστη, η συσκευή προσφέρει μια επιλογή από φίλτρα για να ικανοποιήσει την αισθητική και τις προτιμήσεις διαφορετικών χρηστών προκειμένου να δημιουργήσουν εκπληκτικές φωτογραφίες.

Η συσκευή διαθέτει μνήμη 12GB RAM με δυνατότητα επέκτασης έως 17GB και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Διάθεση:

Το POCO F5 Pro διατίθεται σε έκδοση με 12GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 649,90 ευρώ, σε μαύρο και λευκό χρώμα, ενώ  το POCO F5 σε έκδοση με 12GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 499,90 ευρώ, σε μαύρο, μπλε και  λευκό χρώμα.

Επιπλέον, η σειρά POCO F5 έρχεται με δωρεάν χρήση YouTube Premium για 2 μήνες ενώ όσοι αποκτήσουν το  POCO F5 Pro θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud, συστήματος αποθήκευσης μέχρι 100GB, ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο.