OnePlus: Αυτά είναι τα τηλέφωνα που θα λάβουν το OxygenOS 13.1 – Δείτε τη λίστα

Βασισμένο στο Android 13
21 Μαΐου 2023 10:22
OnePlus: Αυτά είναι τα τηλέφωνα που θα λάβουν το OxygenOS 13.1 – Δείτε τη λίστα

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το OxygenOS 13.1 στο OnePlus 11, αλλά και σε άλλες παλιότερες συσκευές της. Η ενημέρωση φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως στο TalkBack και στο Zen Space.

Το OxygenOS 13.1 έγινε διαθέσιμο ήδη στην αγορά της Ινδίας και τις επόμενες μέρες θα το λάβουν και άλλοι χρήστες περισσότερων χωρών. Ποια τηλέφωνα θα ενημερωθούν με αυτή την έκδοση; Σύμφωνα με την εταιρία, εκτός από τα OnePlus 11 και OnePlus 11R, το OxygenOS 13.1 θα έρθει και στα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 10 Pro και OnePlus 10T.

Το OxygenOS 13.1 φέρνει seamless connection που θα σας επιτρέπει να συνδέεστε αυτόματα και γρήγορα με το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Φέρνει νέα χαρακτηριστικά στην υγεία, όπως την εφαρμογή Zen Space με νέα modes Deep Zen και Light Zen που θα σας επιτρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

Επιπροσθέτως έρχεται και το Championship mode που θα βοηθήσει την απόδοση εάν παίζετε βιντεοπαιχνίδια και θα μπορεί να απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις, τις κλήσεις και τα μηνύματα, έτσι ώστε να μην σας αποσπούν την προσοχή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: