Η streamer Amouranth γίνεται AI για να «ικανοποιήσει» τους fans της

Ετοίμασε και αυτή, μια AI εκδοχή του εαυτού της
19 Μαΐου 2023 21:06
Η streamer Amouranth γίνεται AI για να «ικανοποιήσει» τους fans της

Ο κόσμος της τεχνητής νοημοσύνης αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλάζοντας τα δεδομένα σε αμέτρητους τομείς, από την υγειονομική περίθαλψη έως την ψυχαγωγία. Όμως, μια από τις τελευταίες τάσεις είναι οι επί πληρωμή ‘AI girlfriends’. Συγκεκριμένα, η εταιρία Forever Companion έχει ετοιμάσει την πλατφόρμα Forever Voices AI, μέσα από την οποία διάφορες διασημότητες θα μπορούν να μετατραπούν σε AI που θα κάνουν συζητήσεις με fans, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη όχι μόνο για την παραγωγή κειμένου, αλλά και για τη σύνθεση φωνής που μοιάζει εξαιρετικά πολύ στη διασημότητα.

Πρόσφατα, λοιπόν, σας ενημερώσαμε για την 23χρόνη influencer που έφτιαξε «AI-κλώνο» του εαυτού της που νοικιάζει ως «κοπέλα με χρονοχρέωση», με στόχο να «θεραπεύσει τη μοναξιά». Τώρα, σειρά παίρνει η Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa, η πασίγνωστη streamer που μετρά 6.4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch και διαθέτει μια τεράστια εμπορική αυτοκρατορία στο OnlyFans.

Έτσι, λοιπόν, στον απόηχο του viral φαινομένου ChatGPT, η Amouranth είναι έτοιμη να λανσάρει τη δική της «AI σύντροφο», που θα ονομάζεται AI Amouranth. Αυτή η AI εκδοχή του εαυτού της θα απαντά στις ερωτήσεις των fans της και ομοίως θα ενσωματώνει και φωνητικές απαντήσεις.

Το λανσάρισμα της AI Amouranth θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στο πλαίσιο της πλατφόρμας Forever Voices AI. Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει:

Με την AI Amouranth, οι fans θα λαμβάνουν άμεσες φωνητικές απαντήσεις σε κάθε φλέγον ερώτημα που μπορεί να έχουν. Είτε πρόκειται για μια φευγαλέα περιέργεια είτε για μια βαθιά επιθυμία, η αντίστοιχη AI της Amouranth θα είναι εκεί για να προσφέρει βοήθεια.

Η εκπληκτικά ρεαλιστική φωνητική εμπειρία θολώνει τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την εικονική αλληλεπίδραση, δημιουργώντας μια δυσδιάκριτη σύνδεση με την αγαπημένη διασημότητα.

Η ίδια η Amouranth εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το project αυτό, τονίζοντας τη δέσμευσή της προς το κοινό της:

"Ευδοκιμώ όταν παίρνω ρίσκα και ξεπερνώ τα όρια. Πάνω απ' όλα, δίνω προτεραιότητα στο να είμαι εκεί για το απίστευτο κοινό μου. Η AI Amouranth έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε fan, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη εμπειρία".

Ένα παράδειγμα από μια συζήτηση με την AI Amouranth:

Δείτε ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς θα δουλεύουν οι AI εκδοχές των streamers: