Το ChatGPT έφτασε και επίσημα στα iPhone! – Δωρεάν για όλους  

Μπορείτε να το κατεβάσετε ήδη μέσα από το App Store

Το ChatGPT έφτασε και επίσημα στα iPhone! – Δωρεάν για όλους

Είναι πλέον επίσημο! Από τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε μέσα από το App Store της Apple την εφαρμογή του ChatGPT. Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η OpenAI, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την γνωστή τεχνητή νοημοσύνη.

Μετά από αμέτρητες ανεπίσημες εφαρμογές που υπήρχαν στο ψηφιακό κατάστημα όλο αυτό το διάστημα, πλέον έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την επίσημη εφαρμογή στο iPhone σας. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι για να δουλέψει στη συσκευή σας θα χρειαστεί το τηλέφωνό σας να "τρέχει" με το iOS 16.1 ή νεότερη έκδοση.

Όπως αποκάλυψε η OpenAI, η εφαρμογή του ChatGPT θα συγχρονίζει κανονικά όλες τις συζυτήσεις σε όλες τις συσκευές σας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και φωνητικές εντολές.

Οι επίσημες δηλώσεις της OpenAI:

Από την κυκλοφορία του ChatGPT, έχουμε ακούσει από τους χρήστες ότι θα τους άρεσε να χρησιμοποιούν το ChatGPT εν κινήσει. Σήμερα, κυκλοφορούμε την επίσημη εφαρμογή για το iOS.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και συγχρονίζει το ιστορικό σας σε όλες τις συσκευές. Επίσης, έχει ενσωματωμένο το Whisper, τον ανοιχτό κώδικα συστήματος για αναγνώριση ομιλίας, επιτρέποντας έτσι φωνητικές εντολές. Οι συνδρομητές του ChatGPT Plus θα έχουν και αποκλειστική πρόσβαση στις δυνατότητες του GPT-4, πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά αρκετά νωρίτερα και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Όλα αυτά στο iOS.

Βρείτε το ChatGPT στο App Store πατώντας εδώ.

Φαίνεται ότι η εφαρμογή στο App Store βγάζει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα ωρών μέχρι να εμφανιστεί.

Να σας ενημερώσουμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και μια νέα ενημέρωση για το ChatGPT που έγινε ακόμα πιο ισχυρό. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η Open AI επιβεβαίωσε ότι οι χρήστες των Android τηλέφωνων είναι οι επόμενοι που θα λάβουν την επίσημη εφαρμογή, αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες πάνω σε αυτό. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων