Οι νέοι SSDs της MSI τερματίζουν τα κοντέρ του PCIe 4.0!

Με μοντέλα τόσο για PCs όσο και για το PS5
15 Μαΐου 2023 13:46
Οι νέοι SSDs της MSI τερματίζουν τα κοντέρ του PCIe 4.0!

Η MSI, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του PC hardware, ανακοίνωσε τη νέα σειρά SSDs της, η οποία φτάνει στα όρια το PCIe 4.0!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Spatium M480 Pro σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες, δημιουργούς περιεχομένου και gamers, προσφέροντας ταχύτητες που φτάνουν τα 7400 MB/s για ανάγνωση και τα 7000 MB/s για εγγραφή. Θεωρητικά, η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να προσφέρει ο PCIe 4.0 δίαυλος είναι τα 7880 MB/s, οπότε τα μοντέλα της MSI δύσκολα θα ξεπεραστούν από άλλους δίσκους ίδιας τεχνολογίας.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία χρήσης, με αστραπιαία απόκριση και ελάχιστες καθυστερήσεις, για το gaming ή την παραγωγικότητα, ακόμα και σε απαιτητικές διεργασίες. Οι Spatium M480 Pro είναι κατασκευασμένοι με υψηλής ποιότητας, υψηλής πυκνότητας 3D NAND flash. Ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τις επιδόσεις, όπως DRAM cache buffer και μια κρυφή μνήμη SLC, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις υπό έντονη χρήση. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη σε τρεις χωρητικότητες - 1TB, 2TB και 4TB - καλύπτοντας τις ανάγκες πολλών χρηστών.

Ξεκινώντας με τα μοντέλα Spatium M480 Pro HS και Spatium M480 Pro Play, το HS είναι το κορυφαίο της σειράς. Διαθέτει μια ψύκτρα αλουμινίου χάλκινου χρώματος, μειώνοντας τη θερμοκρασία του SSD έως και 20°C και επιτρέποντας την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης. Το Play μοντέλο, από την άλλη, είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Playstation 5, προσφέροντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης για μεγάλα αρχεία παιχνιδιών και διαθέτει επίσης ψύκτρα αλουμινίου που είναι πλήρως συμβατή με τις διαστάσεις της υποδοχής της κονσόλας της Sony.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Spatium M480 Pro είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες διόρθωσης σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων των LPDC ECC και E2E Data Protection, προσφέροντας και υψηλή βαθμολογία TBW (Terabytes Written). Συνολικά υπόσχονται εξαιρετική αντοχή και μακροζωία, ενώ η σειρά έχει επίσης 5ετή εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές τεχνικές προδιαγραφές για όλα τα μοντέλα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Tags: