Ο Elon Musk βρήκε τον διάδοχό του ως CEO του Twitter - Του απάντησε ο MrBeast

Θα μάθουμε την ταυτότητα του νέου CEO σύντομα
12 Μαΐου 2023 10:27
Ο Elon Musk βρήκε τον διάδοχό του ως CEO του Twitter - Του απάντησε ο MrBeast

Τον διάδοχό του στη θέση του CEO στο Twitter ανακοίνωσε πως βρήκε ο Elon Musk, ολοκληρώνοντας μια αναζήτηση πολλών μηνών και ρίχνοντας φως στο πώς θα είναι η επόμενη μέρα στο κοινωνικό δίκτυο που αγόρασε για $44 δισεκατομμύρια δολάρια

Πριν μερικές ώρες ο ιδιοκτήτης του Twitter έγραψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πως βρήκε τη νέα CEO, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι γένους θηλυκού, αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της. Μάλιστα, δήλωσε ότι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter θα αναλάβει την θέση σε περίπου 6 εβδομάδες από σήμερα

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Musk είχε προαναγγείλει ότι δε μπορεί να ασχολείται τόσες ώρες με το Twitter και πως για αυτόν τον λόγο θα έβρισκε έναν νέο επικεφαλής. Με αυτή την κίνηση λέγεται ότι θέλει και να κατευνάσει ανησυχίες των επενδυτών της Tesla. 

"Είμαι ενθουσιασμένος να σας ανακοινώσω ότι προσέλαβα τη νέα CEO του X/Twitter. Θα αναλάβει σε περίπου 6 εβδομάδες. Ο ρόλος μου θα είναι πλέον του εκτελεστικού προέδρου και CTO, επιβλέποντας το προϊόν, το λογισμικό και τα sysops." - Elon Musk.

Σε μια χιουμοριστική απάντηση ο MrBeast χώθηκε στα σχόλια και του είπε "Πιάνω τη θέση εάν δεν τα καταφέρει". Πρόκειται για μια συνέχεια της στιχομυθίας μεταξύ του YouTuber και του Musk όταν ο πρώτος του πρότεινε να αναλάβει αυτός το Twitter στη θέση του CEO. 

Επίσης, δεν είναι τυχαίο που ο μεγιστάνας των Tesla και SpaceX αναφέρθηκε στο Twitter με το...άλλο του όνομα, το "X". Έχει μιλήσει άλλωστε για το πλάνο του να το εξελίξει σε μια "εφαρμογή για τα πάντα" που εκτός από κοινωνικό δίκτυο θα είναι ένα "super app" που θα περιλαμβάνει chatting, βιντεοκλήσεις, ανταλλαγή φωτογραφιών, συναλλαγές, αγορές, μαγαζιά, μέχρι και delivery φαγητού.