O MrBeast απαντάει στους επικριτές του επειδή αγόρασε μια γειτονιά για το προσωπικό του

Ο “βασιλιάς“ του YouTube έδωσε απάντηση προς όλους μέσω Twitter
12 Μαΐου 2023 09:38
O MrBeast απαντάει στους επικριτές του επειδή αγόρασε μια γειτονιά για το προσωπικό του

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο MrBeast αγόρασε μια ολόκληρη γειτονιά για το προσωπικό του, ούτως ώστε να δουλεύουν σε ένα μέρος κοντά ο ένας με τον άλλον, έχοντας κιόλας τις οικογένειές στο πλάι τους. 

Όπως κάθε του σχεδόν κίνηση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τα αρνητικά σχόλια να επικεντρώνονται στο γεγονός ότι έχει δημιουργήσει μια...αίρεση με την εταιρία του και το προσωπικό του. Μερικά από τα σχόλια που έγιναν σε tweets στο άκουσμα της είδησης αυτής λένε "Μα τι καλός άνθρωπος. Σίγουρα ένας CEO που αγοράζει σπίτια και φτιάχνει ολόκληρες γειτονιές για τις οικογένειες των υπαλλήλων του δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο ή σχέση." 

Σε αυτό το tweet ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αποφάσισε να απαντήσει προς όλους με τον δικό του τρόπο, όντας άλλωστε συνηθισμένος σε τέτοιες αντιδράσεις ειδικά με τις φιλανθρωπικές κινήσεις του που τραβάνε τα βλέμματα πολλών. 

Στην απάντησή του έγραψε χαρακτηριστικά: 

Μόνο εγώ θα έτρωγα cancel επειδή δίνω στέγη σε κόσμο χωρίς καμία δέσμευση. Όλα αυτά τα tweets για την πόλη-εταιρία δεν βγάζουν κανένα νόημα, απλώς βοηθούσα κάποιους ανθρώπους. 

Απαντώντας στους επικριτές του, μερικοί fans του δήλωσαν την υποστήριξή τους στο Twitter. Ένας χρήστης του έγραψε: "Νοιάζεσαι πάρα πολύ για το τι νομίζει ο κόσμος Jimmy, όταν το 98%+ των θεατών σου σε λατρεύουν. Πάντα θα υπάρχει το 1-2% των haters οτιδήποτε κι αν κάνεις.

Ένα από τα άτομα που εμφανίζονται συχνά στα βίντεό του και συνεργάτης του ο Chris σχολίασε: "Βοηθάς; Αυτό ήταν Jimmy! Το ποτήρι ξεχείλισε! Φεύγω από τη γειτονιά!". 

Την αποκάλυψη πως ο MrBeast αγόρασε μια ολόκληρη γειτονιά με τα σπίτια τους όπως είναι ώστε να εγκατασταθεί το προσωπικό του, αποκάλυψε η New York Post.H πιο πρόσφατη φιλανθρωπική ενέργειά του ήταν να αποκαταστήσει την ακοή σε 1000 ανθρώπους, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Επίσης, διεξήγαγε ένα διαγωνισμό στο Instagram με έπαθλο ύψους $50.000, ο οποίος έγινε τρομερά viral, παρόλο που κατέβηκε από το κοινωνικό δίκτυο. 

Tags: