Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νέα διαφήμιση της Google

Για το ολοκαίνουργιο Pixel Fold
11 Μαΐου 2023 12:20
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νέα διαφήμιση της Google

Πριν μερικές ώρες η Google πραγματοποίησε το μεγάλο της I/O 2023 event, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων διάφορες νέες Pixel συσκευές, όπως το Pixel 7a και το Pixel Tablet. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό με πρωταγωνιστές αστέρες του NBA και το ολοκαίνουργιο Pixel Fold, την πρώτη απόπειρα της εταιρίας στην κατηγορία των αναδιπλούμενων smartphones.

Από το βίντεο της Google δε λείπει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας διεθνής που αγωνίζεται ως φόργουορντ για τους Μιλγουόκι Μπακς του NBA και την Εθνική Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση δείχνει μια Google Meet κλήση με τον Γιάννη, παρουσιάζοντας πώς το λογισμικό του Pixel Fold έχει την ικανότητα να μεταβαίνει άμεσα και ομαλά από την εξωτερική οθόνη στη μεγαλύτερη, εσωτερική.

Παράλληλα, το βίντεο παρουσιάζει και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως η δυνατότητα να τραβηχτούν selfies με την καλή πίσω κάμερα, χρησιμοποιώντας την εξωτερική οθόνη για το preview.

Μπορείτε να δείτε το νέο διαφημιστικό των Google Pixel με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ για αναλυτικότερες πληροφορίες για το Fold, όπως οι τεχνικές προδιαγραφές του και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.