Επίσημο το Google Pixel 7a με 64MP κάμερα και ελκυστική τιμή

Το μικρό αδερφάκι των Pixel 7
10 Μαΐου 2023 23:23
Επίσημο το Google Pixel 7a με 64MP κάμερα και ελκυστική τιμή

Η Google ανακοίνωσε ένα ακόμη τηλέφωνο που θα έρθει να κάτσει δίπλα στην Pixel οικογένεια και ακούει στο όνομα Google Pixel 7a. Πρόκειται για μία πιο φθηνή συσκευή από τα flagship της εταιρίας και έρχεται αρκετά πιο αναβαθμισμένη από το 6a που είδαμε πέρυσι.

Το 7a έχει μία 6.1 ιντσών OLED οθόνη που υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης και είναι Full HD+ με Gorilla Glass 3. Επίσης, θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IP67. Το τηλέφωνο έχει στο εσωτερικό του τον πανίσχυρο επεξεργαστή της Google, τον Tensor G2 και μπορείτε να το προμηθευτείτε με 8GB LPDDR RAM και 128GB στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (UFS 3.1).

Στο πίσω μέρος, ο κεντρικός φακός φτάνει τα 64MP με Super Res Zoom και OIS, ενώ υπάρχει και ένας ultrawide στα 13MP με Dual Pixel αυτόματη εστίαση.

Φυσικά, η Google επισήμανε ότι η συσκευή φέρνει πάρα πολλές AI δυνατότητες για την κάμερα, όπως το Real Tone και το Magic Eraser. Όσον αφορά την selfie ανέρχεται στα 13MP. Η μπαταρία του είναι στα 4.385mAh και μπορεί να φορτίσει με 18W ασύρματα και ενσύρματα.

Να σημειωθεί ότι η Google υπόσχεται ενημερώσεις σε αυτό το τηλέφωνο για πέντε χρόνια. Το Pixel 7a βρίσκεται ήδη στο επίσημο κατάστημα της Google για προπαραγγελία και η τιμή του ξεκινάει από τα 499 δολάρια, κάνοντάς το, το πιο φθηνό τηλέφωνο της εταιρίας.