Ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο έπεσε σε σπίτι στο New Jersey

Πιστεύεται ότι είναι κομμάτι ενός μετεωρίτη
10 Μαΐου 2023 18:13
Ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο έπεσε σε σπίτι στο New Jersey

Ένα μεταλλικό αντικείμενο που πιστεύεται ότι είναι κομμάτι ενός μετεωρίτη έπεσε στο σπίτι μιας οικογένειας την Δευτέρα στο New Jersey, στην πόλη Hopewell Township. Σύμφωνα με τις αρχές, το αντικείμενο είναι μαύρου χρώματος και έχει το μέγεθος μια πατάτας.

Όπως μεταφέρει το CBS New Philadelphia, η Suzy Kop, η κόρη της οικογένειας κάλεσε τις αρχές και δήλωσε ότι “κάτι” έπεσε από τον ουρανό. Μάλιστα, πίστευε αρχικά ότι κάποιος πέταξε μια μεγάλη πέτρα στο σπίτι.

Φαίνεται ότι ήρθε από τον ουρανό και έπεσε στην οροφή στο υπνοδωμάτιο του μπαμπά μου.

Πιστεύουμε ότι είναι μετεωρίτης, έπεσε από την οροφή, η οποία καταστράφηκε εντελώς και μετά έπεσε στο πάτωμα του δωματίου. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς μέσα στο σπίτι. Άγγιξα αυτό το πράγμα γιατί νόμιζα ότι ήταν μια απλή πέτρα, δεν ξέρω…ήταν ζεστό.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Derrick Pitts, ο οποίος είναι ο επικεφαλής αστρονόμος στο Franklin Institute δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι τεσσάρων έως και πέντε δισεκατομμυρίων ετών, που απέμεινε από την αρχή του ηλιακού συστήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Φαίνεται ότι η οικογένεια δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και πολύ σύντομα θα φέρει στο σπίτι της έναν αστροφυσικό για να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το παράξενο μεταλλικό αντικείμενο. Είναι κομμάτι μετεωρίτη ή κάτι άλλο; Σίγουρα την απάντηση θα την μάθουν τις επόμενες ημέρες.

Tags: