Google I/O 2023: Δείτε ζωντανά το μεγάλο event με την αποκάλυψη των νέων Pixel

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανοίγει τα χαρτιά του
10 Μαΐου 2023 13:48
Google I/O 2023: Δείτε ζωντανά το μεγάλο event με την αποκάλυψη των νέων Pixel

Η αναμονή έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Μετά από μήνες έντονης φημολογίας και εικασιών, η Google σε λίγες ώρες από τώρα θα ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά της και θα μας δείξει τι ετοιμάζει.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Google I/O event, στο οποίο θα δούμε το μέλλον των Pixel συσκευών, το μέλλον του Android, πιθανότατα τη νέα AI έκδοση του Google Search και πολλά ακόμη. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ειδήσεις που θα προκύψουν.

Τι ώρα είναι το Google I/O 2023;

Το event της Google αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Το live stream θα πραγματοποιηθεί στο YouTube και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Τι θα δούμε στο Google I/O 2023;

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση θα έχει να κάνει με το νέο αναδιπλούμενο της Google. Η εταιρία έχει επιβεβαιώσει πως θα παρουσιάσει το νέο Pixel Fold, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για εξωτερική οθόνη 5.8 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και εσωτερική οθόνη 7.6 ιντσών και πάλι με 120Hz.

Σειρά σίγουρα θα έχει το Pixel 7a, το οποίο θα έρθει με παρόμοιο σχεδιασμό με το 6a, αλλά η προσθήκη του νέου Tensor G2 επεξεργαστή, μίας ταχύτερης οθόνης με 90Hz ρυθμός ανανέωσης, ασύρματη φόρτιση και 64MP κάμερα, θα αυξήσει σίγουρα την τιμή του και αναμένεται $50 ακριβότερο από τον προκάτοχό του, αγγίζοντας τα $499.

Στο Google I/O 2023 αναμένεται να παρουσιαστεί και το Pixel Tablet το οποίο το είδαμε και στο περσινό Google I/O, αλλά αυτή τη φορά έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας του.

Φυσικά, κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση θα παίξει η αποκάλυψη του Android 14. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις κυκλοφορούν από το Φεβρουάριο για τους προγραμματιστές και η Google σκοπεύει να ολοκληρώσει την ανάπτυξή του μέσα στο καλοκαίρι. Από τα χαρακτηριστικά που έχουν επιβεβαιωθεί έως τώρα, έχουμε βελτιωμένη προσβασιμότητα, ισχυρότερη ασφάλεια εφαρμογών, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και νέα χαρακτηριστικά στο διαμοιρασμό αρχείων. Διαρροές έχουν δείξει πως θα έρθει και ένα hub για όλες τις εφαρμογές υγείας το οποίο θα ονομάζεται Health Connect.