Ο MrBeast αγόρασε μια ολόκληρη γειτονιά για συγκεκριμένο λόγο

Η οποία είναι πολύ κοντά στον τόπο γέννησής του
10 Μαΐου 2023 12:52
Ο MrBeast αγόρασε μια ολόκληρη γειτονιά για συγκεκριμένο λόγο

Ο νέος βασιλιάς του YouTube και φαινόμενο των social media, ο MrBeast λέγεται ότι αγόρασε μια ολόκληρη γειτονιά και τα οικόπεδά της για τις ανάγκες του προσωπικού του. 

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της New York Post αναφέρει ότι ο Jimmy Donaldson -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- επένδυσε χρήματα και αγόρασε μια σειρά από σπίτια σε μια γειτονιά, ούτως ώστε να μένουν εκεί όλοι οι υπάλληλοί του, μαζί με τις οικογένειές τους.

Λέγεται ότι η εν λόγω γειτονιά που αγόρασε ο MrBeast βρίσκεται στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας, περιοχή πολύ κοντά στην οποία μεγάλωσε ο πασίγνωστος YouTuber, που χαρακτηρίζεται και για τις φιλανθρωπικές του ενέργειες. 

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να έχει ένα σημαντικό κομμάτι του εργατικού δυναμικού του κοντά του, εφόσον αυτοί το επιλέξουν να μετακομίσουν. Έτσι, με το να καλύπτει τα έξοδα διαμονής, θεωρητικά θέλει να αυξήσει την παραγωγικότητά τους χάρη και στην μείωση του χρόνου που θα χρειάζεται για να φτάσουν στη δουλειά τους. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ της New York post υπάρχουν και δηλώσεις των γειτόνων και κάποιων πρώην ιδιοκτητών αυτών των σπιτιών. Ένας ςξ αυτών, ο Andrew Bowden είπε πως ήταν διστακτικός στο να πουλήσει το ακίνητό του στον MrBeast, κάτι που μοιράζονταν με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της γειτονιάς. "Είχαμε συνεχείς διαπραγματεύσεις και έπρεπε να αξίζει τον κόπο μου. Δε θα το αγόραζε εάν δεν άξιζε τον δικό του κόπο. Κάποιοι από τους γείτονες εδώ έμεναν για αρκετό καιρό. Όπως ένας άλλος γείτονας που έμενε εδώ περίπου και ένα χρόνο." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέτοιες κινήσεις του MrBeast, αλλά και οι φιλανθρωπικές του ενέργειες μπορεί να τραβούν τα βλέμματα, ωστόσο έχουν σχολιαστεί και αρνητικά ή έχουν αντιμετωπιστεί με δυσπιστία από μερίδα του κοινού. 

Για παράδειγμα η πιο πρόσφατη ενέργειά του ήταν να αποκαταστήσει την ακοή σε 1000 ανθρώπους, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Επίσης, διεξήγαγε ένα διαγωνισμό στο Instagram με έπαθλο ύψους $50.000, ο οποίος έγινε τρομερά viral, παρόλο που κατέβηκε από το κοινωνικό δίκτυο. 

Tags: