Η Apple σκοπεύει να κάνει τις οθόνες των iPhone μεγαλύτερες

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες
10 Μαΐου 2023 00:52
Η Apple σκοπεύει να κάνει τις οθόνες των iPhone μεγαλύτερες

Ναι, μπορεί καλά καλά η Apple να μην έχει αποκαλύψει ακόμη τα iPhone 15, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για τα μεθεπόμενης γενιάς μοντέλα, τα iPhone 16!

Ειδικότερα, πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως τελικά η Apple θα αντικαταστήσει τα φυσικά κουμπιά που υπάρχουν στα τωρινά iPhone για το κλείδωμα και την αυξομείωση της έντασης του ήχου, με επιφάνειες αφής απτικής ανάδρασης στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max μοντέλα που θα καταφθάσουν τον επόμενο χρόνο. Όχι, δηλαδή στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, όπως ακουγόταν εδώ και κάποιο καιρό. Τώρα, μια επιπλέον πληροφορία για τα iPhone των 2024 μόλις ήρθε στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τα μεγέθη των οθονών των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young που ειδικεύεται στα panels, τα επερχόμενα μοντέλα θα μπορούσαν να διαθέτουν οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών αντίστοιχα. Συγκριτικά, το iPhone 14 Pro έχει οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max είναι εξοπλισμένο με οθόνη των 6.7 ιντσών.

Τα μεγαλύτερα αυτά μεγέθη ενδέχεται να επιτευχθούν μέσω μικρότερων bezels, επιτρέποντας στην Apple να διατηρήσει πάνω κάτω σχεδόν τις ίδιες τελικές διαστάσεις για το σύνολο των συσκευών. Αν αληθεύει η φήμη, αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες οθόνες που έχουν ενσωματωθεί ποτέ σε iPhone.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στο μέγεθος της οθόνης των iPhone 15, ωστόσο ακούγεται ότι η Apple σκοπεύει από τώρα να μειώσει το μέγεθος των bezels.

Γενικότερα, για όσους δεν θέλουν να περιμένουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι θα προσφέρουν πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν ζήτηση. Μεταξύ αυτών των αναβαθμίσεων θα περιλαμβάνεται και μια Thunderbolt USB Type-C θύρα, ένας πανίσχυρος νέος επεξεργαστής, νέα υλικά κατασκευής και μια νέα κάμερα με περισκοπικό ζουμ.

 

Tags: