TikTok: Σοβαρό ατύχημα για έφηβο στις ΗΠΑ μετά από challenge που πήγε στραβά

Ένα πολύ επικίνδυνο trend
09 Μαΐου 2023 22:52
TikTok: Σοβαρό ατύχημα για έφηβο στις ΗΠΑ μετά από challenge που πήγε στραβά

Ένα πολύ επικίνδυνο TikTok challenge οδήγησε σε ένα τραγικό ατύχημα για ένα 16χρονο αγόρι από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα που καλύπτουν σχεδόν το 80% του σώματός του.

Αναλυτικότερα, ο Mason Dark και οι φίλοι του προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έναν αυτοσχέδιο πυρσό, χρησιμοποιώντας ένα σπρέι μπογιάς και έναν αναπτήρα. Πρόκειται για ένα κόλπο που είναι πολύ δημοφιλές τελευταία στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς όμως, το δοχείο εξερράγη, τυλίγοντας τον Mason στις φλόγες. Η μητέρα του, Holli Dark, τον περιέγραψε ως "αγνώριστο" σε συνέντευξή της στο μέσο WRAL.

Σε μια προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά, ο Mason έβγαλε το φλεγόμενο πουκάμισό του και πήδηξε σε ένα κοντινό ποτάμι. Δυστυχώς, αυτές οι ενέργειες απλώς επιδείνωσαν τα τραύματά του, οδηγώντας εν τέλει σε ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού στην πλάτη του και σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης, λόγω του νερού του ποταμού.

Ο Mason μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Εγκαυμάτων UNC, όπου έκτοτε υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για να λάβει μοσχεύματα δέρματος.

Η μητέρα του παρομοίασε την αργή διαδικασία επούλωσης του γιου της με το να βλέπεις το γρασίδι να μεγαλώνει. Για την ιστορία, ο Mason στο παρελθόν ήταν ενεργός αθλητής και δρομέας στίβου και έτσι τώρα αντιμετωπίζει μια εκτεταμένη περίοδο ανάρρωσης που θα τον αφήσει εκτός. Εξαιτίας του ατυχήματος θα χρειαστεί να παραμείνει για έξι μήνες στο κέντρο εγκαυμάτων.

Φυσικά, αυτό το τραγικό συμβάν υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η συμμετοχή σε challenges και trends που κυκλοφορούν στο internet.