Το Instagram κατέβασε τον viral διαγωνισμό του MrBeast για €50.000 – Τι θα γίνει τελικά;

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο YouTuber
09 Μαΐου 2023 19:59
Το Instagram κατέβασε τον viral διαγωνισμό του MrBeast για €50.000 – Τι θα γίνει τελικά;

Πριν μερικές ώρες, με αφορμή τα γενέθλιά του, ο MrBeast ξεκίνησε έναν τεράστιο διαγωνισμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος YouTuber ανακοίνωσε πως θα χάριζε 10.000 δολάρια σε πέντε τυχερούς followers που θα έκαναν share τη δημοσίευσή του στο story τους και tag κάποιον στα σχόλια.

Ο διαγωνισμός δεν είχε κάποιον περιορισμό και οποιοσδήποτε παγκοσμίως μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του. Σύντομα, λοιπόν, έγινε viral, με εκατομμύρια χρήστες του social media να δηλώνουν συμμετοχή, μέχρι που ξαφνικά…η ανάρτηση εξαφανίστηκε!

Για κάποιον αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο, το Instagram κατέβασε την ανάρτηση του giveaway του MrBeast. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια απόφαση που πήρε το social media κατεβάζοντας την ανάρτηση χειροκίνητα ή αν πιθανώς λόγω των υπερβολικά πολλών comments, το giveaway κατέβηκε από κάποιον αυτόματο μηχανισμό.

Τι εμφανίζεται πλέον αντί για τη δημοσίευση του MrBeast:

Η αρχική ανάρτηση του MrBeast:

Τι θα συμβεί τελικά με το giveaway:

Όπως φαίνεται, ο MrBeast είχε προνοήσει και περίμενε πώς το giveaway θα γίνει viral. Για το λόγο αυτό η ομάδα του είχε καταγράψει τα ονόματα των συμμετεχόντων μέχρι και λίγο πριν το κατέβασμα της ανάρτησης. Έτσι, ο διαγωνισμός θα γίνει κανονικά.

Μάλιστα, για να επανορθώσει για την αναστάτωση, ο MrBeast θα δώσει τελικά σε 10 τυχερούς από 10.000 δολάρια, ανεβάζοντας τη συνολική αξία του giveaway στα 100.000 δολάρια! Η κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.