Η HTC επιστρέφει με νέο τηλέφωνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαρροή αποκαλύπτει φωτογραφίες και specs
08 Μαΐου 2023 10:58
Η HTC επιστρέφει με νέο τηλέφωνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η HTC φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο smartphone και οι διαρροές αποκαλύπτουν τα πάντα για αυτό. Τα τρία μοντέλα που εικονίζονται αναφέρονται ως 2QC9200, 2QC9100 και 2QCB100 και η πιθανή ονομασία της συσκευής εικάζεται πως είναι η HTC U23 Pro 5G.

Μαζί, διέρρευσαν και μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας AMOLED οθόνη, Snapdragon 7 Gen 1, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Στις κάμερες φαίνεται πως υπάρχει μία κεντρική των 108MP με οπτική σταθεροποίηση, ενώ το σύνολο των καμερών στο πίσω μέρος είναι τέσσερις. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4.600mAh και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε Android 13, καθώς και θύρα audio jack 3.5mm στο πάνω bezel της συσκευής.

Το πίσω μέρος της συσκευής αποτελείται από πλαστικό, ενώ το power button λειτουργεί και ως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε κάθε περίπτωση, κρίνοντας από τις φωτογραφίες, φαίνεται πως πρόκειται για ένα μοντέλο στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, οπότε πληροφορίες σχετικά με τιμή και διαθεσιμότητα θα ήταν απλά εικασίες.