UFO: Απόστρατος Ναυτικού των ΗΠΑ είδε ΑΤΙΑ στο Αφγανιστάν αλλά “δε θέλει να πάει φυλακή“

Ίδια με αυτά που δημοσιεύθηκαν από το Πεντάγωνο τον περασμένο Απρίλιο
08 Μαΐου 2023 10:35
UFO: Απόστρατος Ναυτικού των ΗΠΑ είδε ΑΤΙΑ στο Αφγανιστάν αλλά “δε θέλει να πάει φυλακή“

Ένας ανώτερος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που έχει αποστρατευτεί, υποστηρίζει ότι είδε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στο Αφγανιστάν. Μάλιστα, το παρομοιάζει με "μεταλλική σφαίρα" όπως αυτή που παρουσίασε το Πεντάγωνο στα αποχαρακτηρισμένα βίντεο που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο μιας ακροαματικής διαδικασίας. 

Βέβαια, ο ίδιος του δεν επιθυμεί να αποκαλύψει δημόσια και επίσημα αυτά που είδε στο Αφγανιστάν. Το Fox News Digital αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι ο εν λόγω υπαξιωματικός δε θέλει να κατονομαστεί καθώς φοβάται για τη ζωή του και πως θα καταλήξει στην φυλακή. "Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σας. Θα ήθελα πολύ να σας πω τα πάντα με λεπτομέρεια αλλά δεν θέλω να πάω φυλακή εξαιτίας αυτού." ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως μαζί και άλλοι συνάδελφοί του είδαν παρόμοιες μεταλλικές σφαίρες σε έναν αεροδιάδρομο στο Αφγανιστάν στις αρχές του 2000. 

"Περιορίζομαι λόγω των συμφωνητικών περί ασφάλειας, οπότε χρειάζεται ένας τρόπος για να γίνονται οι καταθέσεις", δήλωσε στο Fox News Digital.

Η απουσία ενός ασφαλούς τρόπου αναφοράς ενδεχόμενων ΑΤΙΑ αποτέλεσε μια σημαντική παράλειψη για δύο νομοθέτες μετά την ακρόαση του All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) στις 19 Απριλίου για τα ΑΤΙΑ ενώπιον της υποεπιτροπής της Γερουσίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις σχετικά με τις "Αναδυόμενες Απειλές".

Τότε ο Dr. Sean Kirkpatrick, επικεφαλής της AARO, ανέφερε ότι "αυτά είναι όλα τα δεδομένα που έχουμε για αυτό το συμβάν. Είναι πρακτικά αδύνατον να ταυτοποιήσουμε εντελώς τι είναι αυτό βασιζόμενοι σε αυτό το βίντεο" και έτσι χαρακτηρίστηκε ως μια άλυτη υπόθεση. 

Tags: