Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Από Mr. Facebook έγινε πρωταθλητής jiu-jitsu (ΦΩΤΟ)

Την αγάπη του για το Brazilian jiu-jitsu είχε εκφράσει σε podcast του Joe Rogan
08 Μαΐου 2023 09:51
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Από Mr. Facebook έγινε πρωταθλητής jiu-jitsu (ΦΩΤΟ)

Από "Mr. Facebook" γίνεται πρωταθλητής αγώνων Brazilian jiu-jitsu. Όχι δεν βλέπετε κάποια είδηση από ένα παράλληλο σύμπαν αλλά από το δικό μας, όπου ο CEO της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, συμμετείχε στο πρώτο του τουρνουά βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου και το κέρδισε κιόλας.

Ο 38χρονος mastermind των κοινωνικών δικτύων κέρδισε μάλιστα δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό στο τουρνουά όπου συμμετείχε. "Έπαιξα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου-ζίτσου και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα μου, Guerrilla Jiu-Jitsu." έγραψε ο Zuckerberg σε post του στο Facebook. Μάλιστα, ευχαρίστησε τους προπονητές του Dave Camarillo, Khai Wu και James Terry. 

Την ανάρτησή του συνόδευσε με πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες που έδωσε, ενώ βγήκε και φωτογραφία με αρκετούς συναθλητές του, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

O Mark Zuckerberg είχε αποκαλύψει την αγάπη του για το BJJ όντας καλεσμένος στο podcast του Joe Rogan στα τέλη του 2022, λέγοντας ότι ανέπτυξε ενδιαφέρον για διάφορα αθλήματα εν μέσω της πανδημίας, αλλά τον κέρδισαν οι μεικτές πολεμικές τέχνες (MMA). 

"Έτσι, νομίζω ότι, σε κάποιο βαθμό, το ΜΜΑ είναι σαν το τέλειο άθλημα... Αν σταματήσεις να προσέχεις για ένα δευτερόλεπτο, θα καταλήξεις στον πάτο", είπε ο Ζούκερμπεργκ στην εκπομπή του Rogan. "Οπότε, απλά διαπίστωσα ότι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, όσον αφορά αυτό που κάνω... Επειδή, μετά από μία ή δύο ώρες γυμναστικής ή κυλίσματος ή πάλης με φίλους ή προπόνησης με διάφορους άλλους συναθλητές, τώρα είμαι έτοιμος να πάω και να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα έχω στη δουλειά μου".