Instagram: Πρόβλημα με τα stories - Αν βλέπετε αυτή την ένδειξη δεν είστε μόνοι!

Ένα αρκετά διαδεδομένο bug αναφέρουν οι χρήστες
05 Μαΐου 2023 18:22
Instagram: Πρόβλημα με τα stories - Αν βλέπετε αυτή την ένδειξη δεν είστε μόνοι!

Όχι, δεν αποφάσισαν ξαφνικά όλοι οι λογαριασμοί που ακολουθείτε στο Instagram να κάνουν σήμερα, ταυτόχρονα, live streams. Αντιθέτως, το πασίγνωστο social media φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και έτσι, όπως μας ενημέρωσαν οι αναγνώστες του Unboxholics.com, κάτω από το username στα stories όλων των χρηστών φαίνεται η ένδειξη ‘Was Live’.

Υπό κανονικές συνθήκες, η συγκεκριμένη ένδειξη εμφανίζεται μόνο όταν κάποιος έκανε πρόσφατα live στο Instagram. Ωστόσο, κάποιο bug ή glitch της εφαρμογής κάνει την ένδειξη να φαίνεται για όλους, ακόμη και αν δεν έχουν κάνει κανένα live.

Εμείς καταφέραμε να αναπαράγουμε το bug, αλλά μόνο στην Android έκδοση του Instagram app, όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα που ακολουθεί.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση της Meta σχετικά με το θέμα, παρά τα σχόλια κάποιων χρηστών σε άλλα social media, όπως το Twitter. Προφανώς, μιας και το θέμα δεν είναι ομολογουμένως ζωτικής σημασίας, η εταιρία ενδέχεται απλά να το διορθώσει αθόρυβα στο άμεσο μέλλον.