Pixel Fold: Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρία έδειξε πως θα μοιάζει λίγες μέρες πριν το Google I/O
05 Μαΐου 2023 17:31
Pixel Fold: Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν οι εικόνες του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Google και τώρα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αποκαλύπτει τη νέα συσκευή πριν την ώρα της. Αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι το λεγόμενο “Pixel Fold” θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 10 Μαΐου, μέσα από το Google I/O event.

Παρόλο που ακόμη δε γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την τιμή του, ακούγεται ότι το Pixel Fold θα κοστίζει $1.700 ή και περισσότερα, με μία εμπρόσθια οθόνη 5.8 ιντσών και μία εσωτερική στις 7.6 ίντσες, με 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, οι φήμες λένε ότι θα έχει τον Tensor G2 και η μπαταρία του θα κρατάει για μία ολόκληρη ημέρα.

Αυτό είναι το Pixel Fold της Google:

Επίσης, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα έχει στο εσωτερικό του 12GB LPDDR5 RAM και θα υπάρχουν δύο εκδόσεις όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, 256 και 512GB. Ο κεντρικός φακός θα ανέρχεται στα 48MP, ενώ θα βρείτε και έναν telephoto στα 10.8MP με 5x οπτικό και 20x ψηφιακό ζουμ. Δε σταματάμε όμως εδώ, καθώς θα υπάρχει και ένας ακόμη σένσορας για ultrawide λήψεις που θα φτάνει και αυτός τα 10.8MP.

Επίσης θα έχει και δύο selfie κάμερες (9.5MP και 8MP), μια για όταν είναι διπλωμένο το τηλέφωνο και μία ακόμη στην εσωτερική οθόνη.

Το Pixel Fold της Google θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 10 Μαΐου. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.