Η Miley Cyrus διέλυσε ένα απίθανο ρεκόρ στο Spotify με την επιτυχία της, 'Flowers'

Το νέο της κομμάτι “Flowers“ σαρώνει παντού
05 Μαΐου 2023 12:01
Η Miley Cyrus διέλυσε ένα απίθανο ρεκόρ στο Spotify με την επιτυχία της, 'Flowers'

Η Miley Cyrus (Μάιλι Σάιρους) σαρώνει τον τελευταίο καιρό με το πρόσφατο hit της "Flowers" και πλέον θα μπορέσει να αγοράσει πολλά παραπάνω λουλούδια για τον εαυτό της. Το νέο κομμάτι της ποπ σταρ έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ και έγινε το κομμάτι που φτάνει γρηγορότερα από κάθε άλλο το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, γράφοντας ιστορία για την δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία του κόσμου. 

Συγκεκριμένα έφτασε αυτό το ορόσημο 112 μέρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού. Μάλιστα το Spotify έκανε ειδική αφιερωμένη ανάρτηση για το κατόρθωμα της Cyrus, η οποία πλέον είναι στο "κλαμπ των δισεκατομμυρίων" μαζί με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

Το κομμάτι "Flowers" για την ιστορία κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου όντας το lead single του άλμπουμ της "Endless Summer Vacation" και έκτοτε έχει καταφέρει να μείνει για 8 σερί εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard Hot 11 και στην κορυφή των παγκόσμιων charts του Billboard για 12 εβδομάδες. 

Για αυτήν την επιτυχία της, η Miley ευχαρίστησε τους fans της μέσα από τα social media γράφοντας: "Τα λουλούδια δεν ξεθωριάζουν ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους."

Το Spotify, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, μετράει πάνω από 515 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, εκ των οποίων τα 210 εκατομμύρια είναι επί πληρωμή στο Premium πακέτο.