Μεγάλη αναβάθμιση για τα Samsung smartwatches – Έρχεται το One UI 5 Watch

Σύντομα διαθέσιμη η αναβάθμιση
04 Μαΐου 2023 22:48
Μεγάλη αναβάθμιση για τα Samsung smartwatches – Έρχεται το One UI 5 Watch

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το επόμενης γενιάς λειτουργικό της σύστημα για τα smartwatches της, το One UI 5 Watch, το οποίο θα ενισχύσει τις λειτουργίες υγείας, γυμναστικής και ασφάλειας των Galaxy Watch 4, Watch 5 και της επερχόμενης Galaxy Watch 6 σειράς. Το τεράστιο update θα γίνει διαθέσιμο σε δοκιμαστική beta μορφή αργότερα αυτό το μήνα και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις συμβατές συσκευές αργότερα μέσα στο έτος.

Ξεκινώντας, οι σημαντικές αναβαθμίσεις στο One UI 5 Watch περιλαμβάνουν το νέο UI Sleep Insights, το οποίο εμφανίζει το σκορ του ύπνου σας και άλλες σχετικές πληροφορίες απευθείας στην οθόνη του ρολογιού. Το χαρακτηριστικό αυτό πλαισιώνεται από το Sleep Coaching, το οποίο θα παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας. Επιπλέον, το ρολόι θα ενσωματωθεί με την πλατφόρμα SmartThings της Samsung, απενεργοποιώντας αυτόματα τις συνδεδεμένες συσκευές σας κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου και ενεργοποιώντας επίσης αυτόματα τη λειτουργία Sleep Mode για τη σίγαση των ειδοποιήσεων και των ήχων.

Συνεχίζοντας, έχουν γίνει και πολλές βελτιώσεις για την καλύτερη παρακολούθησης της φυσικής σας κατάστασης, όπως μια εξατομικευμένη ζώνη καρδιακών παλμών, η οποία αναλύει τα στατιστικά στοιχεία των προπονήσεών σας και καθορίζει πέντε επίπεδα έντασης με βάση το VO2 Max (μέγιστος ρυθμός κατανάλωσης οξυγόνου). Παράλληλα, η βελτιωμένη λειτουργία Route Workout για τους κατόχους του Galaxy Watch 5 Pro θα υποστηρίζει πλέον το τρέξιμο και το περπάτημα, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους χρησιμοποιώντας GPS και να έχουν πρόσβαση σε βάση δεδομένων από την εφαρμογή Samsung Health.

Τέλος, το One UI 5 Watch θα βελτιώσει και τις λειτουργίες ασφαλείας των Galaxy Watch, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν τα δεδομένα θέσης και ιατρικές πληροφορίες απευθείας στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.