Apple: Έρχεται μάλλον νέα έκδοση των EarPods και γι’ αυτό “φταίει” το iPhone 15

Γνωστός leaker αποκαλύπτει
29 Απριλίου 2023 17:04
Apple: Έρχεται μάλλον νέα έκδοση των EarPods και γι’ αυτό “φταίει” το iPhone 15

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Apple σκοπεύει να κάνει τη μετάβαση από τις Lightning θύρες στις USB Type-C με τα iPhone 15. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξουν και τα ακουστικά της, τα EarPods (EarBuds), για να συμβαδίσουν με αυτή την αναβάθμιση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Macrumors, η Apple πρόκειται να αλλάξει διάφορα αξεσουάρ, τα οποία θα πρέπει να αναβαθμιστούν με USB Type-C και σύμφωνα με τον γνωστό leaker, ShrimpApplePro, η παραγωγή για τα νέα EarPods έχει ήδη ξεκινήσει από την Foxconn.

Ναι, η Foxconn ετοιμάζει ήδη αξεσουάρ και καλώδια με το USB Type-C.

Αυτό σημαίνει, ότι τα νέα EarPods θα συνδέονται απευθείας στα iPhone 15 με το USB Type-C, χωρίς να χρειάζεστε κάποιον αντάπτορα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά τα EarPods με Lightning θύρα, καθώς και με 3.5mm headphone jack, για παλιότερα iPhone μοντέλα.

Τα iPhone 15 αναμένεται να αποκαλυφθούν επίσημα αυτόν τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, όλα τα επόμενα αξεσουάρ της Apple, όπως τα AirPods, MagSafe Battery Pack, Magic Keyboard και άλλα, θα κυκλοφορήσουν και αυτά με USB Type-C.

Μιας και μιλάμε για διαρροή καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα η νέα έκδοση των EarPods από την Apple. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.