MrBeast - PewDiePie: Σπάει το ίντερνετ η φωτογραφία των δύο κορυφαίων YouTubers - Θα συνεργαστούν;

Μήπως κάτι ετοιμάζουν οι δυο τους;
28 Απριλίου 2023 13:13
MrBeast - PewDiePie: Σπάει το ίντερνετ η φωτογραφία των δύο κορυφαίων YouTubers - Θα συνεργαστούν;

Οι δύο κορυφαίοι σε subscribers YouTubers του κόσμου συναντήθηκαν και το ίντερνετ "λύγισε"! MrBeast και PewDiePie βρέθηκαν από κοντά, απαθανατίζοντας τη στιγμή που οι fans τους αλλά και η κοινότητα του YouTube περίμενε χρόνια τώρα. 

O Jimmy Donaldson -όπως είναι το πραγματικό όνομα του MrBeast- πήγε στο Τόκιο για να συναντήσει τον PewDiePie ή κατά κόσμον Felix Kjellberg. Έβγαλαν τρεις φωτογραφίες σε διαφορετικές πόζες και τις ανήρτησε ο MrBeast μέσα από τα social media του, γράφοντας στη λεζάντα "Επιτέλους γνώρισα από κοντά τον PewDiePie". 

Συνάδελφοι YouTubers, δημιουργοί περιεχομένου και influencers έσπευσαν να τους συγχαρούν και οι αντιδράσεις στα σχόλια είναι άκρως θετικές, καθώς κάποιοι τους έγραψαν πως "και πολύ αργήσατε". 

Μια τέτοια συνάντηση μόνο τυχαία δε θα μπορούσε να είναι και πολλοί αναρωτιούνται: θα συνεργαστούν οι δύο κορυφαίοι YouTubers; Το ερώτημα παραμένει επισήμως αναπάντητο, αλλά το σίγουρο είναι ότι η εικόνα των δύο στο ίδιο κάδρο μαζί έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμό για ένα πιθανό colab βίντεο. 

Εάν πράγματι κάνουν συνεργατικό βίντεο οι PewDiePie και MrBeast μένει να το μάθουμε σύντομα.

Δείτε τη φωτογραφία MrBeast - PewDiePie: 

Προς το παρόν, έχουν σπάσει τα κοντέρ των social media με την ανάρτησή τους. Στο Instagram οι φωτογραφίες τους μετρούν πάνω από 3.7 εκατομμύρια likes

Στο Twitter, επίσης, έχει γίνει ακραία viral το tweet τους, καθώς κοντεύει τα 11 εκατομμύρια views και τα 247.000 likes. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

 

Τον Νοέμβριο του 2022 ο MrBeast ξεπέρασε τον άλλοτε βασιλιά του YouTube, παίρνοντας το θρόνο του YouTube όντας ο content creator με τα περισσότερα subs. 

Για την ιστορία το κανάλι του MrBeast μετράει πάνω από 148 εκατομμύρια συνδρομητές και του PewDiePie αντίστοιχα περί τους 111 εκατομμύρια συνδρομητές