ΦΗΜΗ: Αυτά είναι τα iPads που δε θα λάβουν το iPadOS 17

Νέες προβλέψεις
24 Απριλίου 2023 16:46
ΦΗΜΗ: Αυτά είναι τα iPads που δε θα λάβουν το iPadOS 17

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το iPadOS 17 μέσα στον Ιούνιο και κατά τη διάρκεια του WWDC 2023. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάποιες συσκευές της εταιρίας δε θα λάβουν τη νέα αναβάθμιση και θα μείνουν πίσω, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα iPhone τόσα χρόνια.

Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν οι συσκευές που κατά πάσα πιθανότητα δε θα λάβουν το iPadOS 17 και συνάμα τα νέα χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η Apple για το νέο λειτουργικό σύστημά της. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πρόβλεψη που φέρνει στη δημοσιότητα το γνωστό site 9to5mac και όχι για κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το iPhoneSoft, το οποίο έχει κάποιες πηγές από την Apple, το iPad 5ης γενιάς του 2017 θα είναι από τις συσκευές που δε λάβουν τη νέα αναβάθμιση.

Ποια iPads δε θα υποστηρίζουν το iPadOS 17;

  • iPad 5ης γενιάς
  • iPad Pro 1ης γενιάς (9,7 ίντσες)
  • iPad Pro 1ης γενιάς (12,9 ίντσες)

Αυτά τα iPad θα υποστηρίζουν το iPadOS 17

  • iPad Air 3ης γενιάς και νεότερα
  • iPad 6ης γενιάς και νεότερα
  • iPad Mini 5ης γενιάς και νεότερα
  • iPad Pro του 2017 και νεότερα

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για αναφορές και διαρροές και όχι για κάτι επίσημο από την ίδια την Apple.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε ποια iPads θα αφήσει πίσω της η εταιρία μέσα στο καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια του WWDC 2023 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα μαζί με το νέο iOS, το WatchOS κ.α.

Tο 34ο Worldwide Developers Conference (WWDC 2023) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει για τέσσερις ημέρες.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: