Αυτό το wearable σας απαλλάσσει από τη ναυτία χωρίς φάρμακα

Και το φοράτε μαζί με το smartwatch σας
22 Απριλίου 2023 08:00
Αυτό το wearable σας απαλλάσσει από τη ναυτία χωρίς φάρμακα

Μία καινοτόμα wearable συσκευή υπόσχεται να σας απαλλάξει από τη ναυτία και την τάση για εμετό. Ο λόγος για το Reliefband Flex, ένα ανθεκτικό στο νερό wearable με εναλλάξιμη στρογγυλή μπαταρία ρολογιού διάρκειας 350 ωρών. Απευθύνεται σε άτομα με ναυτία λόγω κίνησης, εγκυμοσύνης, χημειοθεραπείας, άγχους, hangover, ημικρανίες και λειτουργεί πρακτικά ως αντιεμετικό χωρίς όμως να περιλαμβάνει τη λήψη κάποιου φαρμάκου.

Το προϊόν έχει πάρει έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων FDA και το λουράκι είναι συμβατό και με Apple ή Samsung smartwatches. Τοποθετείται στο κάτω μέρος του καρπού, επιτρέποντας στους χρήστες να φορούν κανονικά το δικό τους smartwatch στο πάνω μέρος του καρπού.

Η παντεταρισμένη τεχνολογία του χρειάστηκε 20 χρόνια κλινικής έρευνας. Χρησιμοποιεί προγραμματισμένους παλμούς ακριβείας, συχνότητα και ένταση για να ενεργοποιήσει το νεύρο στο κάτω μέρος του καρπού, μπλοκάροντας τα κύματα ναυτίας που παράγονται από το στομάχι. Διαθέτει μάλιστα πέντε επίπεδα έντασης.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη έναντι $179,99, ενώ $20 παραπάνω θα στοιχίσει η επιλογή για συμβατότητα με τα smartwatches της Apple της Samsung.