Το Discord πρόσθεσε ένα ακόμη πολυπόθητο χαρακτηριστικό!

Που θα δώσει μια άλλη νότα στις συζητήσεις
17 Απριλίου 2023 09:05
Το Discord πρόσθεσε ένα ακόμη πολυπόθητο χαρακτηριστικό!

Το Discord, η τρομερά δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, έφερε μόλις μια νέα πολυπόθητη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωνητικά μηνύματα διάρκειας έως και 20 λεπτών. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή για τα smartphones, αλλά το Discord διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι τα μηνύματα θα μπορούν να ακουστούν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, αυτή η νέα λειτουργία, που ονομάζεται Voice Messages, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να στέλνουν τις ηχογραφήσεις τους μέσω άμεσου μηνύματος σε κάποιον ή μέσω άμεσου μηνύματος σε ομαδική συζήτηση ή σε server με λιγότερα από 200 μέλη. Βέβαια, όσον αφορά την τελευταία περίπτωση χρήσης, το Discord διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα λήψης φωνητικών μηνυμάτων στους servers τους, μέσω του μενού Server Settings > Roles.

Φυσικά, η νέα αυτή λειτουργία είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για τους χρήστες που προτιμούν να επικοινωνούν μέσω ήχου παρά μέσω κειμένου και έρχεται να σταθεί δίπλα στις υψηλής ποιότητας ηχητικές κλήσεις, για τις οποίες το Discord είναι ήδη γνωστό . Για την ιστορία, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που εισήγαγε πρόσφατα η υπηρεσία, καθώς για παράδειγμα λίγες ημέρες πριν η εταιρεία έφερε επίσης θέματα στην PC έκδοση του προγράμματος και αύξησε το μέγιστο όριο μεγέθους για τις μεταφορτώσεις αρχείων.

Κάπως έτσι, η δημοτικότητα του Discord συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, μετρώντας πλέον εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των gamers, οι οποίοι τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους ενώ παίζουν online παιχνίδια. Με την προσθήκη των φωνητικών μηνυμάτων, το Discord είναι πιθανό να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες, διατηρώντας τη θέση του ως μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας στην αγορά.

Tags: