Η Google μοίρασε κατά λάθος χρήματα σε χρήστες Pixel

Ξεπερνούσαν τα $1.000 σε μερικές περιπτώσεις
09 Απριλίου 2023 10:43
Η Google μοίρασε κατά λάθος χρήματα σε χρήστες Pixel

Χρήστες Google Pixel συσκευών ανέφεραν πως έλαβαν απροσδόκητα χρήματα από την Google. Τα ποσά κυμαίνονται από δεκάδες έως και χιλιάδες δολάρια! Η ειδοποίηση που έλαβαν μαζί με την πληρωμή, ανέφερε πως λαμβάνουν τα χρήματα για “ανατροφοδότηση της εμπειρίας Google Pay”.

Ο σκοπός της πληρωμής αυτής συνήθως αφορά τους υπαλλήλους της εταιρίας οι οποίοι δοκιμάζουν ένα νέο χαρακτηριστικό ή υπηρεσία, πριν αυτή γίνει διαθέσιμη στο κοινό.

Η Google λοιπόν πλήρωσε κατά λάθος τυχαίους χρήστες Google Pixel για τη δοκιμή του Google Pay, αντί να πληρώσει τους υπαλλήλους της που δοκίμασαν τα νέα χαρακτηριστικά.

Η Google αναγνώρισε το λάθος της και ενημέρωσε τους χρήστες τους οποίους πλήρωσε, πως θα προσπαθήσει να αναιρέσει την πληρωμή. Αν όμως δεν τα καταφέρει, οι χρήστες θα μπορούν να κρατήσουν τα χρήματα που κατατέθηκαν.

Μόλις λύσαμε ένα λάθος στο οποίο κατατέθηκαν χρήματα στο λογαριασμό σας. Λαμβάνετε αυτό το email επειδή κατατέθηκαν χρήματα στον Google Pay λογαριασμό σας. Το θέμα έχει λυθεί και όπου είναι δυνατόν, η συναλλαγή αναιρέθηκε. Αν μπορέσαμε να αναιρέσουμε τη συναλλαγή, έχει ήδη φανεί στη δραστηριότητα του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορέσαμε να αναιρέσουμε τη συναλλαγή, μπορείτε να κρατήσετε τα χρήματα. Δε χρειάζεται καμία ενέργεια από πλευρά σας. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. – The Google Pay team

Tags: