Snoop Dogg - WWE: Έριξε αγκωνιά αλά “The Rock“ στη WrestleMania 39 και έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρύλος της ραπ έδειξε και τις wrestling ικανότητές του
03 Απριλίου 2023 20:53
Snoop Dogg - WWE: Έριξε αγκωνιά αλά “The Rock“ στη WrestleMania 39 και έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τα 53 του χρόνια ο Snoop Dogg απέδειξε ότι εκτός από θρυλικός ράπερ είναι και ένας θρυλικός entertainer που όταν καλείται να σώσει τη κατάσταση το κάνει με στιλ. Στη 2η ημέρα της WrestleMania 39 ο Shane McMahon, γιος του ιδιοκτήτη Vince McMahon επέστρεψε μετά από ένα χρόνο εκτός των ρινγκ για να δώσει έναν αγώνα επί τόπου με τον "The Miz"

Το σκηνικό όμως έληξε άδοξα για τον "Shane-o-Mac" καθώς ενώ άρχισε η αναμέτρησή τους, έπαθε ρήξη τετρακέφαλου στην προσπάθεια να κάνει leapfrog και να αποφύγει τον The Miz.

Εκεί κλήθηκε να αναλάβει δράση ο Snoop, ο οποίος έδρασε εκτός σεναρίου και ενστικτωδώς μπήκε στο ρινγκ για να καθαρίσει για λογαριασμό του Shane-O-Mac. Σε μια από τις πιο viral στιγμές της "WrestleMania Goes Hollywood", ο Snoop Dogg έριξε δυο γροθιές που ξάπλωσαν τον Miz και αυτοσχεδίασε κλέβοντας μια χαρακτηριστική κίνηση του Dwayne "The Rock" Johnson και εκτελώντας ένα δικό του "People's Elbow" για να κλειδώσει τη νίκη. Στο Twitter το εν λόγω βίντεο μετράει πάνω από 2.2 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες, 

Δείτε τη viral στιγμή της αγκωνιάς του Snoop Dogg: 

Δικαίως του έδωσαν το προσωνύμιο του 'Dogfather of WrestleMania', όντας κιόλας ένας Hall of Famer του WWE.

"Βγάζω το καπέλο μου στον Snoop, που απλά πήρε τα ηνία και είπε, "Ωχ, ρε φίλε, χτύπησε; Δεν πειράζει, θα το φτιάξω εγώ.' Είναι ένας γεννημένος διασκεδαστής", δήλωσε ο Paul "Triple H" Levesque, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος του WWE. "Γνωρίζω τον Snoop εδώ και χρόνια σε αυτό το περιβάλλον και τι είδους fan είναι, αλλά απόψε έβαλε τον εαυτό του σε ένα διαφορετικό πεδίο και σε ένα διαφορετικό βαθμό σεβασμού για μένα. Ξέρω πολλούς τύπους που είναι στη δουλειά πολύ καιρό και αν συνέβαινε αυτό, θα έλεγαν "τι κάνουμε τώρα;" Ήταν εκπληκτικό".

Αυτή είναι ήταν η πρώτη φορά που ο Snoop Dogg αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη WrestleMania καθώς το έκανε στη WrestleMania 32 το 2016, εκεί όπου εντάχθηκε και στο Celebrity Hall of Fame. Παλιότερα στη WrestleMania 24 του 2008 ήταν επίσης ο παρουσιαστής του BunnyMania Lumberjack Match.