Τύπος έβαλε τον Snoop Dogg στο Breaking Bad, στο Game of Thrones και άλλες σειρές με ΑΙ

Και προφανώς οι εικόνες έγιναν viral!
01 Απριλίου 2023 20:27
Τύπος έβαλε τον Snoop Dogg στο Breaking Bad, στο Game of Thrones και άλλες σειρές με ΑΙ

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για την απόλυτα viral φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου που φαινόταν να φορά ένα επιβλητικό φουσκωτό λευκό μπουφάν, η οποία ωστόσο δεν ήταν αληθινή, αλλά δημιούργημα της νεότερης έκδοσης του Midjourney μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης. Τώρα, για άλλη μια φορά κάνουν το γύρο του διαδικτύου εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από AI.

Συγκεκριμένα, ένας δημιουργικός χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποίησε εργαλεία δημιουργίας εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη, για να βάλει τον ράπερ Snoop Dogg σε μια σειρά από θρυλικές τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι εικόνες δείχνουν πως θα έμοιαζε ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας σε κλασικές σειρές, όπως τα Breaking Bad, Star Trek, Law & Order, Game of Thrones, The Mandalorian και The Office.

Αμέσως οι δημιουργίες του έκαναν τον γύρο των social media, με τους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες των AI εργαλείων που έχουμε δει να αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς τελευταία. Για την ιστορία, πρόσφατα και εμείς εδώ στους Unboxholics πειραματιστήκαμε με το εντυπωσιακό MidJourney V5, από το οποίο ζητήσαμε να φανταστεί πώς θα "ζωγράφιζε" την καταστροφή της ανθρωπότητας, μέχρι και το... πρόσωπο του θεού. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το σχετικό μας βίντεο πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθούν και οι προαναφερθέντες εικόνες του λατρεμένου ράπερ.

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο Breaking Bad:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο Star Trek:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο Law & Order:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο Seinfeld:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο Game of Thrones:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο The Mandalorian:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο The Golden Girls:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο The Sopranos:

Ο Snoop Dogg ως χαρακτήρας στο The Office: