Η Samsung αναβαθμίζει την κάμερα των Galaxy S23 -Τι νέο φέρνει;

Θα καταφθάσει στα μέρη μας τον Απρίλιο
31 Μαρτίου 2023 13:13
Η Samsung αναβαθμίζει την κάμερα των Galaxy S23 -Τι νέο φέρνει;

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε στην Νότια Κορέα το νέο software update για τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra. Εκτός από τη συνολική απόδοση των τηλεφώνων και κάποια bugs, η νέα ενημέρωση βελτιώνει και ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι. Αυτό της κάμερας.  

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, έχει βελτιώσει τον αλγόριθμο του autofocus, με αποτέλεσμα να τραβάτε τις φωτογραφίες σας πιο γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη κι αν η κάμερα δεν έχει εστιάσει πλήρως, μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία, το τηλέφωνο θα προσπαθήσει από μόνο του να βγάλει αυτό που επιθυμείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει αυτή η νέα λειτουργία και θέλετε το τηλέφωνο να είναι όπως πριν, θα μπορείτε να την απενεργοποιήσετε μέσα από το μενού.

Για πιο γρήγορες φωτογραφίες, το autofocus μπορεί να αλλάξει και όταν ο χρήστης τραβήξει μια φωτογραφία θα μπορεί, ακόμα κι αν το τηλέφωνο δεν έχει εστιάσει πλήρως. Ωστόσο, αν θέλετε να τραβήξετε κάτι και να είναι εστιασμένο σωστά, όπως πριν, θα μπορείτε να αλλάξετε τη νέα ρύθμιση μέσα από το μενού της κάμερας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο Camera Assistant και μετά στο Prioritize focus over speed ON ή Off.

Το νέο update, το οποίο βελτιώνει και άλλα πράγματα και στα τρία τηλέφωνα, έφτασε στη Νότια Κορέα και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε άλλα μέρη μέσα στον Απρίλιο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: