MrBeast: Κλείνει το μάτι πως πάει σε ανταγωνιστική πλατφόρμα εκτός του YouTube;

Πολλά υπονοούμενα έχει αφήσει τελευταία ο “βασιλιάς του YouTube“
30 Μαρτίου 2023 14:13
MrBeast: Κλείνει το μάτι πως πάει σε ανταγωνιστική πλατφόρμα εκτός του YouTube;

Πλήθος υπονοουμένων έχει αφήσει τον τελευταίο καιρό πίσω του ο "MrBeast" για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ανταγωνιστική πλατφόρμα πέραν του YouTube. Ο Jimmy Donaldson όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος YouTuber του πλανήτη με το κυρίως κανάλι του να ξεπερνάει τους 139 εκατομμύρια συνδρομητές

Τις τελευταίες ημέρες όμως έχει προκληθεί πανικός από τους fans του στα social media καθώς όσοι τον ακολουθούν έχουν δει πως "κλείνει το μάτι" για μια ενδεχόμενη μεταγραφή στο Kick. Πρόκειται για την livestreaming πλατφόρμα που κοντράρει δυναμικά το Twitch της Amazon και υπόσχεται πως είναι μια καλύτερη στέγη για τους streamers προσφέροντας μοίρασμα κερδών 95% για τους creators και 5% για την πλατφόρμα, ενώ δεν προσπαθεί να τους κλειδώσει με αποκλειστικά συμβόλαια. 

Το Kick λέγεται πως είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Stake.com, που αποτελεί ένα site τζόγου με κρυπτονομίσματα, το οποίο είχε αποκλειστεί από το Twitch, όταν ήταν ο χορηγός του "Trainwreck" στο Twitch. Επισήμως όμως η Stake δεν έχει παραδεχθεί πως διαθέτει μερίδιο του Kick. 

Τον τελευταίο καιρό πολλά τρανταχτά ονόματα της livestream σκηνής έχουν πάρει μεταγραφή στο Kick, όπως ο Adin Ross και ο Hikaru Nakamura και ακούγονται φήμες ότι θα φέρει κι άλλα ονόματα στην πλατφόρμα. 

Ένα από αυτά είναι ο MrBeast, ο οποίος τον τελευταία καιρό αναφέρεται παραδόξως συχνά-πυκνά στο Kick, είτε έμμεσα είτε άμεσα, όπως το να σχολιάζει αναρτήσεις της πλατφόρμας στο Twitter. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανάρτηση του ρεπόρτερ Jake Lucky, ο οποίος τόνισε αυτή την αλληλεπίδραση μεταξύ MrBeast και Kick, με τον YouTuber να του απαντά γράφοντας "Απλώς απολαμβάνω το σόου". Με αυτό το μήνυμα μάλλον θέλησε να κόψει τη φόρα των φημών που τον θέλουν να συνεργάζεται με το Kick, μόνο που υπήρξαν κι άλλα υπονοούμενα. Δείτε τα επίμαχα tweets παρακάτω: 

Το μεγαλύτερο tease ίσως του MrBeast είναι αυτό που κάτω από μια ανάρτηση του Kick που γράφει "Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι πρόκειται να συμβεί", όπου απάντησε με ένα απλό, λιτό αλλά και γεμάτο υπονοούμενο emoji βλέμματος. 

Είναι σίγουρο πως ο MrBeast δε θα αφήσει εντελώς το YouTube κανάλι του για χάρη του Twitch, αλλά το ενδεχόμενο ότι θα εμφανίζεται παράλληλα σε μια άλλη πλατφόρμα, μέσα από livestreams, είναι αρκετό για να προκληθεί ντόρος. Θα φανεί εάν η σχέση μεταξύ MrBeast και Kick ανεβάσει κι άλλο τις θερμοκρασίες της προσεχώς. 

Tags: