WWDC 2023: Μάθαμε πότε θα παρουσιαστεί το iOS 17 των iPhone!

Επίσημη ημερομηνία από την Apple
29 Μαρτίου 2023 22:50
WWDC 2023: Μάθαμε πότε θα παρουσιαστεί το iOS 17 των iPhone!

Η Apple μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία για το 34ο Worldwide Developers Conference (WWDC 2023). Όπως έγινε γνωστό το event θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει για τέσσερις ημέρες. Ωστόσο, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, αυτή η εκδήλωση θα είναι μόνο ψηφιακή, αν και μερικοί developers θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν για κάποιες μέρες.

Οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε διάφορα συνέδρια και να μάθουν όλα αυτά που ετοιμάζει η Apple, όπως τα επερχόμενα λογισμικά των προϊόντων της και πολλά άλλα. Μάλιστα, θα υπάρχει και το “Swift Student Challenge” που θα δέχεται μαθητές, με τις αιτήσεις να ξεκινούν από τον Απρίλιο.

Μέσα από το ειδικό -και μεγάλο- Keynote event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, η Apple πρόκειται να αποκαλύψει την επόμενη ενημέρωση των iPhone. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να παρουσιαστεί το iOS 17, μαζί με τα iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10, and macOS 14 ή ακόμη και κάποιο καινούργιο hardware, όπως είναι το mixed-reality headset που ακούμε εδώ και χρόνια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Η Apple θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες όσο περνάνε οι εβδομάδες και πλησιάζουμε προς το μεγάλο event, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.