iPhone 15 Pro: Ξεχάστε το slider για τη σίγαση – Δείτε τι θα κάνει το νέο “κουμπί”

Νέα φήμη για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple
29 Μαρτίου 2023 19:39
iPhone 15 Pro: Ξεχάστε το slider για τη σίγαση – Δείτε τι θα κάνει το νέο “κουμπί”

Τις τελευταίες εβδομάδες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας πολλές φήμες και αναφορές για τα επερχόμενα τηλέφωνα της Apple. Μερικοί λένε ότι τα iPhone 15 θα έχουν τα μικρότερα bezels που έχουμε δει ποτέ σε τηλέφωνο, άλλοι ότι δε θα υπάρχει sim tray σε πολλές χώρες και πολλά άλλα.

Ωστόσο, πρόσφατα ακούσαμε ότι στα “Pro” μοντέλα δε θα υπάρχει το κλασσικό slider για τη σίγαση που βλέπουμε στα iPhone εδώ και χρόνια. Αντ’ αυτού, η Apple ετοιμάζει ένα ειδικό “κουμπί” που θα πατιέται κανονικά μέσα και τώρα ήρθαν στο φως μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως μεταφέρει το Macrumors, αυτό το κουμπί-πλήκτρο των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα λειτουργεί περίπου όπως το Action Button του Apple Watch Ultra. Δηλαδή, θα σας επιτρέπει να βάζετε οποιαδήποτε λειτουργεία εσείς επιθυμείτε.

Παραδείγματος χάρη, αν δεν θέλετε όταν το πατάτε να μπαίνει το τηλέφωνο σε σίγαση, τότε θα μπορείτε να το αλλάξετε με ό,τι εσείς επιθημείτε. Όπως το να ανοίγει ο φακός, να πηγαίνει απευθείας στην αρχική οθόνη, να ανοίγει την κάμερα, να κάνει screenshot, να κατεβάζει το control center, να τρέχει ένα shortcut και πολλά άλλα.

Στο Apple Watch Ultra, με το Action Button μπορείτε να διαλέξετε το Workout σας, να βάλετε χρονόμετρο, να ανοίξετε το φακό ή να τρέξει κάποιο shortcut. Έτσι, φαίνεται ότι η Apple θέλει να φέρει περισσότερες δυνατότητες στα “Pro” μοντέλα της και να κάνει τη ζωή σας λιγάκι πιο εύκολη, έτσι ώστε να φέρετε το τηλέφωνο στα μέτρα σας.

Καλό θα ήταν, όμως, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη έως ότου αποκαλυφθούν τα iPhone 15 από την ίδια την Apple. Αυτό θα γίνει κλασσικά τον Σεπτέμβριο -όπως κάθε χρόνο- μέσα από το ειδικό event της εταιρίας.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: