Oppo και OnePlus αρνούνται φήμες πως εγκαταλείπουν την Ευρώπη

Οι λέξεις όμως έχουν σημασία
29 Μαρτίου 2023 10:07
Oppo και OnePlus αρνούνται φήμες πως εγκαταλείπουν την Ευρώπη

Χθες μία φήμη άρχισε να κάνει το γύρο των media, αναφέροντας πως η Oppo και η OnePlus εγκαταλείπουν ευρωπαϊκές αγορές-κλειδιά, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Γαλλία.

Εκπρόσωποι των δύο εταιριών έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες, τονίζοντας τη δέσμευσή τους στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η OnePlus δε θα εγκαταλείψει την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και διατηρεί σταθερή δραστηριότητας στις τοπικές αγορές. Η OnePlus θα συνεχίσει να επενδύει στην Ευρώπη και θα παρέχει πιο καινοτόμα προϊόντα και λύσεις στους χρήστες της. – James Patterson, OnePlus Global PR Manager

Είχαμε μία πολύ δυνατή αρχή για το 2023 με την επιτυχημένη κυκλοφορία πολλών προϊόντων στην Ευρώπη και έχουμε μία σειρά από επερχόμενα προϊόντα για το υπόλοιπο του χρόνου. Όπως πάντα, η Oppo θα συνεχίσει να προσφέρει περισσότερα καινοτόμα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο για τους χρήστες της από εδώ και στο εξής. – Εκπρόσωπος Oppo Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όσοι αναλύουν τις λέξεις, προβληματίζονται από την αναφορά της Oppo μόνο στη φετινή χρονιά, αντί για μία δήλωση που να επιβεβαιώνει τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις της εταιρίας για τον ευρωπαϊκό χώρο.

Η OnePlus παρουσίασε πρόσφατα το OnePlus 11 και η Oppo τα Find X6 Pro και το Find N2 Flip το οποίο είδατε στους Unboxholics.