Sponsored By Vivo

vivo X90 Pro: Η κάμερα 1 ίντσας κάνει τη διαφορά

Πώς ξεχωρίζει η ναυαρχίδα της vivo;
30 Μαρτίου 2023 14:07
vivo X90 Pro: Η κάμερα 1 ίντσας κάνει τη διαφορά

Το vivo X90 Pro 5G είναι η δεύτερη ναυαρχίδα της εταιρίας που προσφέρεται στην Ελλάδα και αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει τη συσκευή, είναι η κάμερα. Τα megapixels δεν είναι το παν. Παίζει βεβαίως ρόλο στη λεπτομέρεια των εικόνων, ωστόσο η ικανότητα απορρόφησης του φωτός είναι σαφώς πιο σημαντικός παράγοντας. Όσο περισσότερο φως εισέρχεται στον αισθητήρα, τόσο καλύτερη η δυναμική αντίθεση, η οξύτητα και η ισορροπία της έκθεσης, ειδικότερα όταν μιλάμε για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με απλά λόγια, ο αισθητήρας 1 ίντσας IMX989 που διαθέτει στην κύρια κάμερα των 50MP το vivo X90 Pro, θα προσφέρει φωτεινές, ισορροπημένες και ακριβείς φωτογραφίες.

Κάπου εδώ μπαίνει και η γερμανική ZEISS, η οποία πέρα από το γεγονός πως εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα γυαλιού, έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τη vivo και τους κατάλληλους αλγόριθμους για την αυτόματη επεξεργασία των λήψεών σας. Το V2 chip, μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο στην εικόνα με χρήση AI και προσφέρει υψηλή δυναμική αντίθεση. Επιπλέον, με την πιστοποιημένη επένδυση T* σε όλες τις πίσω κάμερες του κινητού, το ghosting και οι εκλάμψεις από έντονες πηγές φωτός μειώνονται σημαντικά, προσφέροντας πιο καθαρή εικόνα.

Σε συνδυασμό με τον φακό των 50mm στην telephoto κάμερα των 50MP, σας δίνει τη δυνατότητα καταγραφής ρεαλιστικών φωτογραφιών με ένα φυσικό bokeh στο background, κάτι που καθιστά τη λήψη πορτραίτων μία απολαυστική διαδικασία. Η ZEISS προσφέρει επίσης πέντε διαφορετικά στυλ στα πορτραίτα, με διαφορετικές βαθμίδες θολώματος του background, κρατώντας πάντα το θέμα σας κρυστάλλινα καθαρό στο επίκεντρο.

Το σετ των καμερών συμπληρώνουν οι ultra-wide κάμερα των 12MP, καθώς και η εμπρόσθια κάμερα των 32MP.  

Πέρα από την επεξεργασία εικόνας του V2 chip της vivo, καίριο ρόλο παίζει και ο κορυφαίος Dimensity 9200 της MediaTek, ένα ικανότατο chip με αρχιτεκτονική 4nm που κατασκευάζεται από την TSMC. Τις επιδόσεις ανεβάζουν και η LPDDR5X RAM των 8GB, η οποία μάλιστα είναι επεκτάσιμη χρησιμοποιώντας αν χρειαστεί, τη γρήγορη UFS 4.0 μνήμη του αποθηκευτικού χώρου.

Τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας συνεχίζει η μπαταρία των 4.870mAh, η οποία με 120W ενσύρματης φόρτισης, φορτίζει το vivo X90 Pro σε 8 λεπτά μέχρι το 50%. Προσφέρεται μάλιστα και 50W ασύρματης φόρτισης, ενώ υπάρχει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Η AMOLED οθόνη των 120Hz προσφέρει 1.300 nits μέγιστης φωτεινότητας κάνοντας τη χρήση του τηλεφώνου κάτω από τον Ήλιο πολύ άνετη, ενώ υπάρχει και υποστήριξη για HDR10+. Τα μάτια σας προστατεύονται από διάφορες τεχνολογίες της vivo, σε hardware, software αλλά και σε chip επίπεδο.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, το δυνατό σημείο του vivo X90 Pro είναι η κάμερά του. Ωστόσο, ως πραγματική ναυαρχίδα δε βασίζεται μόνο σε ένα χαρακτηριστικό, αλλά φροντίζει να προσφέρει κορυφαία εμπειρία και σε όλους τους υπόλοιπους σημαντικούς για το χρήστη τομείς, όπως οθόνη, μπαταρία και επιδόσεις. Το vivo X90 Pro είναι μία ναυαρχίδα που στέκεται περήφανα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα vivo X90 Pro από το giveaway των Unboxholics το οποίο θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες! Προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή, στο παρακάτω post.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Unboxholics (@unboxholics)