Ο Hasbulla παίζει “box“ με τον Mike Tyson και το βίντεο έγινε απόλυτα viral

Σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες
23 Μαρτίου 2023 14:14
Ο Hasbulla παίζει “box“ με τον Mike Tyson και το βίντεο έγινε απόλυτα viral

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν είστε χρήστης των social media, κάποια στιγμή μέσα στους τελευταίους μήνες έχετε δει κάποια φωτογραφία ή ενδεχομένως κάποιο βίντεο του Hasbulla Magomedov. Ο influencer από το Νταγκεστάν έχει γίνει φαινόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους λογαριασμούς του και το περιεχόμενό του να αριθμούν εκατομμύρια ακόλουθους και προβολές. Συγχρόνως, πολλά βίντεό του χρησιμοποιούνται ως βάση για άλλα memes, τα οποία με τη σειρά τους έχουν εκατομμύρια προβολές.

Πριν μερικές ώρες, μια από τις πιο viral στιγμές του Hasbulla έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο internet. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος συναντήθηκε με τον θρύλο της πυγμαχίας Mike Tyson στο podcast του. Ο TikToker, ο οποίος πάσχει από ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης, είναι φανατικός οπαδός των μαχητικών πολεμικών τεχνών και έτσι έχει γίνει φίλος με αρκετούς αστέρες του UFC, συμπεριλαμβανομένου του Khabib Nurmagomedov.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του νέου επεισοδίου του podcast, ο Hasbulla φόρεσε γάντια πυγμαχίας και άρχισε να κάνει sparring με τον Tyson, ο οποίος έδειξε μερικές από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του. Με τη σειρά του, ο Hasbulla «έριξε μερικές» στον πρώην heavyweight πρωταθλητή, ο οποίος φάνηκε να το διασκεδάζει απίστευτα. Τότε, ο Tyson άρπαξε τον Hasbulla, έβγαλε το καπέλο του και προσποιήθηκε ότι του δάγκωσε το αυτί, παραπέμποντας στον περιβόητο αγώνα του από το 1997, όταν δάγκωσε τον Evander Holyfield μέσα στο ρινγκ. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Hasbulla δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Το βίντεο με την «μάχη» τους έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετρώντας μόνο στο Twitter πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές σε περίπου 24 ώρες. Δείτε το παρακάτω.

Για την ιστορία, ο Hasbulla υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με το UFC, αν και ο ρόλος του παραμένει ασαφής. Ο πρόεδρος του UFC, Dana White, επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά δεν διευκρίνισε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.