Αυτόγραφο του Steve Jobs πωλείται αυτή τη στιγμή για ακραία τιμή!

Μπορεί να γίνει δικό σας αν βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη
21 Μαρτίου 2023 10:29
Αυτόγραφο του Steve Jobs πωλείται αυτή τη στιγμή για ακραία τιμή!

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ένας πρώην υπάλληλος της Apple πούλησε σφραγισμένο το original iPhone σε εξωφρενική τιμή. Τώρα, ένα ακόμη εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο που αφορά τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό πωλείται σε ακραία τιμή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αν θέλετε να απαλλαγείτε από περίπου 100,000 χιλιάδες δολάρια, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα γνήσιο αυτόγραφο του Steve Jobs. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βραβείο που δόθηκε στο πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple, Suzanne Lindbergh, για τα 10 χρόνια της στην εταιρία, το οποίο βρίσκεται σε ένα κάδρο που υπέγραψε ο Steve Jobs. Ο Jobs σπάνια έδινε αυτόγραφα, οπότε αυτό κάνει το συγκεκριμένο αντικείμενο τόσο σπάνιο και ακριβό.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τα περισσότερα σπάνια Apple προϊόντα, το συγκεκριμένο βραβείο δεν βγήκε σε δημοπρασία και είναι διαθέσιμο ως κανονική εφάπαξ πώληση για τον πρώτο που θα προλάβει, μέσω της ιστοσελίδας σπάνιων αγαθών Moments in Time. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα η τιμή δεν αναγράφεται αν κάποιος δεν κάνει αίτημα, αλλά το μέσο TMZ που μπήκε στη διαδικασία, έκανε γνωστό ότι ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 95.000 δολαρίων!

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το πλαστικό προστατευτικό του βραβείου έχει κομψά χαραγμένη τη λέξη "Ten" με κάθετα πλάγια γράμματα. Είναι σε πλαίσιο και σε καλή κατάσταση, με μερικά ελαφριά χτυπήματα. Συνοδεύεται από επιστολή γνησιότητας από την PSA/DNA. Αυτή η πλακέτα εκδόθηκε λίγο μετά την επιστροφή του Jobs στην Apple, και είναι ένα από τα λίγα αυθεντικά υπογεγραμμένα παραδείγματα, αφού η εταιρεία σύντομα πέρασε σε υπογραφές μέσω φαξ για τα επετειακά βραβεία.

Ως μέλος του καινοτόμου τμήματος μάρκετινγκ της Apple, η Lindbergh πέρασε 25 χρόνια στην εταιρεία, φτάνοντας στη θέση ‘Worldwide Director of Buzz Marketing’, πριν αποχωρήσει το 2013. Σε αυτόν τον ρόλο, ήταν υπεύθυνη για την τοποθέτηση προϊόντων της Apple σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ένα εξαιρετικά επιθυμητό βραβείο της Apple, υπογεγραμμένο από τον καινοτόμο συνιδρυτή της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το αγοράσετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, ο Jobs έφυγε από τη ζωή το 2011, σε ηλικία 56 ετών, έχοντας μια σπάνια μορφή καρκίνου του παγκρέατος. Πέρα από το iPhone, ο Jobs έχει επηρεάσει όσο λίγους ανθρώπους τη βιομηχανία των υπολογιστών, με τα Mac συστήματα της Apple που έκαναν το ντεμπούτο τους το 1984, ενώ είχε τεράστια επιρροή και στη μουσική βιομηχανία με το iPod.