Το νέο Pixel 8 θα έχει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό στο video

Βρέθηκε κρυμμένο στην τελευταία έκδοση του Google Photos
18 Μαρτίου 2023 09:58
Το νέο Pixel 8 θα έχει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό στο video

Η εφαρμογή Google Photos της Google φιλοξενεί ήδη αρκετά AI χαρακτηριστικά επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι πιο πρόσφατες συσκευές της με το Tensor SoC, επέκτειναν τη χρήση AI προσφέροντας το περίφημο Magic Eraser και το Face Unblur. Τι γίνεται όμως με το βίντεο;

Φαίνεται λοιπόν πως η Google επιτέλους άρχισε να δίνει προσοχή και στο video και το επερχόμενο Pixel 8 μάλλον θα φέρει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Όπως ανακάλυψε το 9to5Google στο τελευταίο APK της εφαρμογής Google Photos, θα υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Video Unblur.

Κατά τις δοκιμές του μέσου, το εργαλείο δεν άλλαξε πολύ το video, ωστόσο πρόκειται ακόμα για ένα εργαλείο σε ανάπτυξη το οποίο θα λειτουργεί βέλτιστα με το νέο hardware του Pixel 8, που αναμένουμε στις 10 Μαΐου.

Το Video Unblur αναμένεται να λειτουργεί όπως το Photo Unblur, κάνοντας πιο καθαρά δηλαδή τα θολωμένα videos που προέκυψαν είτε από λάθος εστίαση, είτε από χαμηλότερης ανάλυσης videos που καταγράφηκαν με παλαιότερα τηλέφωνα.

Επιπλέον, αναμένεται να προστεθούν και video φίλτρα για να προσθέσετε στις εγγραφές σας μετά τη λήψη του video, όπως VHS, Super 8 και Polaroid.