iOS 16.4: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μεγάλη αναβάθμιση του iPhone;

Μάλλον δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
16 Μαρτίου 2023 22:44
iOS 16.4: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μεγάλη αναβάθμιση του iPhone;

Το iOS 16.4 βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε beta για το developers και όπως όλα δείχνουν, θα κυκλοφορήσει σύντομα για όλους. Η δοκιμαστική έκδοση έγινε διαθέσιμο στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά πότε θα διατεθεί επίσημα σε όλους;

Όπως μεταφέρει το MacRumors, το iOS 16.4 κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει επίσημα την Δευτέρα 20 Μαρτίου. Και αυτό γιατί η Apple είχε δηλώσει επίσημα ότι θα διαθέσει το νέο update, καθώς και τα iPadOS 16.4, macOS Ventura 13.3, tvOS 16.4 και watchOS 9.4 την εαρινή ισημερία (γνωστή και ως η πρώτη ημέρα της άνοιξης). Η ισημερία συμβαίνει κάθε χρόνο δύο φορές. Γύρω στις 20 Μαρτίου και 21 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Η Apple, μας έχει συνηθίσει πολλά χρόνια τώρα, να κυκλοφορεί τις νέες εκδόσεις λογισμικού την ημέρα Δευτέρα. Οπότε, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, το iOS 16.4 θα καταφθάσει μάλλον στις 20 Μαρτίου.

iOS 16.4: Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό έρχεται στα iPhone

Φυσικά, να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Τι νέο έρχεται με το iOS 16.4;

Ολοκαίνουργια Emoji: Πρόκειται για 20 νέα emojis και μεταξύ άλλων θα βρείτε τρεις διαφορετικές καρδιές σε γαλάζιο, γκρι και έντονο ροζ χρώμα, ένα νέο Wi-Fi εικονίδιο, φτερά, χτένα, φασόλια, τζίντζερ και πολλά άλλα.

Νέο animation στα Apple Books

Νέα ενημέρωση της αρχιτεκτονικής του HomeKit

Ανανέωση της εφαρμογής των Podcasts

Web push notifications: Με το νέο update θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και από web browsers όπως το Safari. Αυτές οι ειδοποιήσεις θα λειτουργούν στις ιστοσελίδες που έχετε βάλει εσείς στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας.

Μια σελίδα που έχει αποθηκευτεί στην Αρχική Οθόνη θα μπορεί να ζητήσει άδεια για push notifications, εφόσον αυτό το αίτημα ανταποκρίνεται σε άμεση αλληλεπίδραση με τον χρήστη, αν παραδείγματος χάρη πατήσει ο χρήστης "εγγραφή” στο εκάστοτε site. Στη συνέχεια, ο χρήστης θα μπορεί να διαχειριστεί αυτές τις άδειες μέσα από τις ρυθμίσεις, όπως κάθε άλλη εφαρμογή σε iPhone ή iPad.

Αυτά ήταν μόλις μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το iOS 16.4. Σίγουρα, θα υπάρχουν και άλλα, καθώς και αρκετές βελτιώσεις στο σύστημα γενικότερα. Μόλις κυκλοφορήσει για όλους, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο.

Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: