Τύπος έγραψε ότι ο MrBeast πέθανε, έγινε viral και του απάντησε ο ίδιος ο YouTuber

Η ψευδής είδηση όμως έκανε το γύρο του Twitter
16 Μαρτίου 2023 19:46
Τύπος έγραψε ότι ο MrBeast πέθανε, έγινε viral και του απάντησε ο ίδιος ο YouTuber

Ο MrBeast δε φεύγει από την επικαιρότητα και απασχολεί συνεχώς τα social media αφού κάθε βίντεό του γίνεται αφορμή για σχολιασμό, ποικίλες αντιδράσεις και φυσικά για να γίνει viral. Τώρα, ένα πολύ παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στο Twitter με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο σε subscribers Youtuber του κόσμου και τον...θάνατό του. 

Ένας χρήστης στο Twitter ονόματι @ExtremeBlitz__ ανέβασε ένα tweet που έγραφε ότι ο Jimmy Donaldson (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) έφυγε από τη ζωή. "Δε το πιστεύω ότι πέθανε ο MrBeast...έφυγε τόσο νωρίς...δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ ρε θρύλε" έγραψε χαραξτηριστικά στο Tweet του, το οποίο συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. 

Ο επικήδειος του "βασιλιά του YouTube" έγινε λίγες ώρες αργότερα τρομερά viral με πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο tweet και πάνω από 111.000 likes. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός αυτής της κακόγουστης φάρσας και φυσικά της ψευδούς είδησης που διαδόθηκε. Κάποιοι άλλοι χρήστες στο Twitter αναστατώθηκαν κιόλας όπως του έγραψαν από κάτω. 

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που το είδε ο ίδιος ο MrBeast και θέλησε να απαντήσει για να διαψεύσει με τον πιο "MrBeast" τρόπο τον θάνατό του. "Γιατί έχει πάρει 100.000 likes αυτή η ανάρτηση; Κλαίω" έγραψε χαρακτηριστικά πριν μερικές ώρες ο πασίγνωστος YouTuber, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τη φιλανθρωπική του δράση.

Στην πιο πρόσφατη φιλανθρωπική του δράση, ο MrBeast αποφάσισε να χαρίζει σε 20.000 παιδιά στην Νότια Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια. Μερικές μέρες αργότερα έδωσε τη δική του απάντηση σε όλα όσα ειπώθηκαν