TikTok: Αν το for you σάς πετάει άκυρα βίντεο υπάρχει λύση - Νέα λειτουργία

Ένα χαρακτηριστικό που ήθελαν όλοι
16 Μαρτίου 2023 17:53
TikTok: Αν το for you σάς πετάει άκυρα βίντεο υπάρχει λύση - Νέα λειτουργία

Το TikTok μόλις ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα φτάσει στην πλατφόρμα του ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που ζητούσε ο κόσμος εδώ και μήνες.

Κατά πάσα πιθανότητα, έχετε πατήσει πολλές φορές την επιλογή “Δεν με Ενδιαφέρει” σε ένα βίντεο για να μη ξανά βγει κάτι παρόμοιο στην αρχική σας. Από σήμερα, λοιπόν, θα μπορείτε να κάνετε reset (επαναφορά) ολόκληρο το feed σας.

Πιο συγκεκριμένα, το TikTok λάνσαρε το “Refresh your For You” που σημαίνει ότι με τρία απλά βήματα θα μπορείτε να ανανεώσετε το feed σας, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το περιεχόμενο που βλέπετε.

Αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε στο παρελθόν και για να κάνετε και εσείς το reset στην αρχική σας οθόνη θα χρειαστεί να πατήσετε στις ρυθμίσεις, μετά στην επιλογή “προτιμήσεις περιεχόμενου” και έπειτα να επιλέξετε “ανανέωση του For You feed”.

Αν δεν σας έχει έρθει ακόμη αυτή η επιλογή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και θα την δείτε τις επόμενες ώρες/ημέρες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή του TikTok είναι ενημερωμένη στο κινητό σας τηλέφωνο.

Σε άλλα νέα, πριν από μερικές ώρες σας ενημερώσαμε, ότι το TikTok αποκάλυψε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από την εταιρία να πουλήσουν τις μετοχές τους οι Κινέζοι κάτοχοι, αλλιώς η δημοφιλής εφαρμογή κινδυνεύει με καθολικό ban στις ΗΠΑ. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε να ακολουθήσετε τους Unboxholics στη δημοφιλή εφαρμογή πατώντας εδώ.

Tags: