ChatGPT-4: Υπάρχει τρόπος να έχετε πρόσβαση χωρίς λίστες αναμονής

Η Microsoft δείχνει το δρόμο
16 Μαρτίου 2023 12:21
ChatGPT-4: Υπάρχει τρόπος να έχετε πρόσβαση χωρίς λίστες αναμονής

Η Microsoft αφαίρεσε τη λίστα αναμονής για το νέο Bing Chat χαρακτηριστικό του Bing και έτσι μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν το chatbot της, το οποίο βασίζεται στο ChatGPT-4. Το Windows Central παρατήρησε πρώτο πως αν κάνετε sign up στο νέο Bing, το νέο χαρακτηριστικό ξεκλειδώνει πλέον αυτόματα. Το TheVerge το δοκίμασε με πολλαπλούς Microsoft λογαριασμούς και επιβεβαιώνει πως η πρόσβαση είναι άμεση, μετά την επιβεβαίωση του email.

Αν θέλετε και εσείς να έχετε πρόσβαση στο νέο Bing πατήστε σε αυτό εδώ το link, έπειτα επιλέξτε “join waitlist” και πραγματοποιήστε είσοδο με τον Microsoft λογαριασμό σας. Το νέο Chat χαρακτηριστικό θα ξεκλειδώσει άμεσα. Ωστόσο η Microsoft ξεκαθαρίζει πως το νέο Bing παραμένει σε preview έκδοση.

Η Microsoft μόλις μία μέρα πριν είχε επιβεβαιώσει πως το νέο Bing AI chatbot, έτρεχε κρυφά με το GPT-4, ενώ η αφαίρεση της λίστας αναμονής έρχεται επίσης μία ημέρα πριν την αποκάλυψη των σχεδίων της Microsoft να ενσωματώσει την AI στη σουίτα του Office.

Η Microsoft ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νέο Bing AI τον προηγούμενο μήνα, εισάγοντας τη λίστα αναμονής την ίδια μέρα. Σταδιακά, η εταιρία επέτρεψε τη χρήση του από ολοένα και περισσότερο κόσμο, με περιορισμούς ως προς τον αριθμό των ερωτήσεων που μπορεί κάποιος να κάνει ανά ημέρα. Οι περιορισμοί αυτοί τέθηκαν για να αποτρέψουν το chatbot από το να επιδεικνύει “ασταθή συμπεριφορά”. Πλέον, οι χρήστες Bing Chat μπορούν να κάνουν 15 ερωτήσεις ανά συνεδρία, με όριο τις 150 ερωτήσεις τη μέρα.