Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας του Ryan Reynolds θα πουληθεί για πάνω από $1 δις!

Στο δυναμικό της T-Mobile θα περάσει η Mint
16 Μαρτίου 2023 10:12
Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας του Ryan Reynolds θα πουληθεί για πάνω από $1 δις!

Η αμερικανική T-Mobile ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι συμφώνησε να εξαγοράσει την Mint Mobile, τον οικονομικό πάροχο υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας που ανήκει εν μέρει στον πασίγνωστο ηθοποιό Ryan Reynolds. Το τεράστιο deal έχει ύψος 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και μετοχές. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης και τη μητρική εταιρεία της Mint Mobile, την Ka'ena Corporation, η οποία έχει στο δυναμικό της και την Ultra Mobile, μια υπηρεσία διεθνών κλήσεων, καθώς και την Plum, μια Software-as-a-Service εταιρία που ειδικεύεται στις ασύρματες επικοινωνίες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η Mint Mobile ξεκίνησε το 2015 ως μια υπηρεσία που προσέφερε χαμηλού κόστους προγράμματα για τους καταναλωτές που ξεκινούσαν από 15 δολάρια το μήνα. Στη συνέχεια, ο Reynolds αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο της Mint Mobile το 2019 και έγινε εκπρόσωπος και δημιουργικός διευθυντής της. Ο ηθοποιός πιστεύεται ότι είχε μεταξύ 20% και 25% της εταιρίας, πράγματα που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την εξαγορά. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι "απίστευτα περήφανος" για την ομάδα του και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Mint Mobile στον δημιουργικό του ρόλο.

Αναλυτικότερα, ο αστέρας των Deadpool ταινιών τόνισε:

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η T-Mobile κέρδισε με μια επιθετική προσφορά της τελευταίας στιγμής τη μητέρα μου, Tammy Reynolds, καθώς πιστεύουμε ότι η υπεροχή του 5G δικτύου της θα προσφέρει καλύτερη στρατηγική προσαρμογή από τις ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο ικανότητες της μητέρας μου στο mahjong. Είμαι τόσο περήφανος για ολόκληρη την ομάδα της Mint και τόσο ενθουσιασμένος για το τι πρόκειται να συμβεί.

Από την πλευρά της, η T-Mobile δήλωσε ότι η εξαγορά θα τη βοηθήσει να επεκτείνει τις προπληρωμένες δραστηριότητές της και να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες που αναζητούν προσιτές επιλογές. Ο διευθύνων σύμβουλος της T-Mobile, Mike Sievert, διαβεβαίωσε τους πελάτες της Mint Mobile ότι τα τιμολογιακά τους προγράμματα δεν θα αλλάξουν και μάλιστα ότι πρόκειται να επωφεληθούν από το δίκτυο και την εξυπηρέτηση πελατών της T-Mobile. Ταυτόχρονα, αναγνώρισε τις μάρκετινγκ ικανότητες του Reynolds και δήλωσε ότι ελπίζει να τις εφαρμόσει σε περισσότερα τμήματα της T-Mobile.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα εντός του έτους, με την επιφύλαξη ρυθμιστικών εγκρίσεων και άλλων προϋποθέσεων ολοκλήρωσης. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.