Διέρρευσαν φωτογραφίες από το Google Pixel 7a

Προτού καν ανακοινωθεί επίσημα
14 Μαρτίου 2023 15:26
Διέρρευσαν φωτογραφίες από το Google Pixel 7a

Φαίνεται ότι η Google ετοιμάζει ακόμη ένα smartphone για να μπει στην οικογένεια των Pixel τηλεφώνων της και μόλις διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του. Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες εικόνες από το Google Pixel 7a, ένα τηλέφωνο που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί μελλοντικά.

Το εν λόγω smartphone μοιάζει αρκετά με το απλό μοντέλο της σειράς, αλλά φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει με πιο στρογγυλεμένες άκρες και μικρότερα bezels σε σχέση με το Pixel 7. Όπως μεταφέρει το gsmarena, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα με 8GB RAM (LPDDR5) και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο (UFS 3.1). Επίσης, στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα για το USB-C.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα zingnews και phonecompares

Επιπροσθέτως, το Pixel 7a φαίνεται πως θα έρθει με μία OLED οθόνη των 6,1 ιντσών Full HD+ και με 90Hz στον ρυθμό ανανέωσης, ενώ θα τρέχει με τον Tensor G2 της Google. Στο πίσω μέρος συναντάμε μία κάμερα των 64MP (IMX787), καθώς και ακόμη μία των 12MP για ultra-wide λήψεις.

Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει και ασύρματη φόρτιση των 5W και όπως ακούγεται θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Google I/O 2023 τον Μάιο.

Επειδή μιλάμε για διαρροή και τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, καθώς τα πάντα μπορεί να αλλάξουν τελευταία στιγμή, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Tags: