Βίντεο που κόβει την ανάσα: Streamer κατέγραψε παραλίγο πτώση άνδρα από βουνό

Κοψοχολιάστηκαν όλοι όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό της παραλίγο πτώσης του
12 Μαρτίου 2023 15:28
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Streamer κατέγραψε παραλίγο πτώση άνδρα από βουνό

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένας Βιετναμέζος streamer στο Twitch, την ώρα που έκανε livestream μια βόλτα του σε βουνό. 

Πρόκειται για τον streamer ονόματι "MeesterKeem", ο οποίος έκανε έναν περίπατο σε βουνό και όπως μεταδίδει το Dexerto κατέγραψε σε ζωντανή σύνδεση την παραλίγο θανατηφόρα πτώση ενός άνδρα. Στο απόσπασμα του IRL livestream που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται να περπατάει μαζί με δεκάδες ακόμη κόσμο σε ένα δύσβατο σημείο, στο οποίο υπήρχαν αλυσίδες για να πιαστεί κανείς. Η διαδρομή δε φαίνεται αρκετά ασφαλής, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. 

Ένας νεαρός άνδρας που προπορεύεται προσπαθεί να γυρίσει πίσω στο μονοπάτι. Ο MeesterKeem ακούγεται να λέει σε εκείνο το σημείο για τον συγκεκριμένο ότι "δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει". Εκεί είναι που αρχίζει να γλιστράει από τα βράχια του βουνού και τελικά για καλή του τύχη, σταματάει σε ένα σημείο της πλαγιάς που υπήρχαν κι άλλα βράχια, τα οποία έκοψαν την περαιτέρω πτώση του. 

Οι πιο κοντινοί άνθρωποι στο μονοπάτι αυτό πήγαν να τον σηκώσουν για να συνεχιστεί η διαδρομή όλων, αλλά σίγουρα τους κόπηκε η ανάσα, βλέποντας έναν άνδρα που είχε κυριολεκτικά και μεταφορικά τύχη βουνό και δεν συνέβη το μοιραίο. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει γίνει viral στο Twitter με πάνω από 2.6 εκατομμύρια προβολές

Δείτε το επίμαχο βίντεο: 

Tags: