Έρχεται το ανανεωμένο Discord με τη δύναμη του ChatGPT

Με τη βοήθεια και την τεχνογνωσία της OpenAI
10 Μαρτίου 2023 15:01
Έρχεται το ανανεωμένο Discord με τη δύναμη του ChatGPT

Το Discord ανακοίνωσε πως και αυτό προχωράει στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στη διάσημη social εφαρμογή επικοινωνίας. Για αυτόν τον σκοπό συνεργάζεται -με ποια άλλη- την OpenAI που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και θα φέρει λίγη από την δύναμη του ChatGPT εντός του Discord

Αυτό θα γίνει με το να ανανεώσει και να ενισχύσει τον "Clyde", το bot που χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το Discord για τις εντολές στα chat και τους αυτοματισμούς που παρέχει. 

Χάρη στην ενίσχυση που θα λάβει από την OpenAI και την τεχνολογία του πασίγνωστου ChatGPT, θα μπορείτε να συνομιλείτε με φυσικό τρόπο με το "Clyde" σε οποιονδήποτε server καλώντας τον με την εντολή @Clyde και γράφοντας αυτό που θέλετε να σας παρέχει. Για παράδειγμα μπορεί να είναι η δημιουργία ενός νέου group chat, ενός server με συγκεκριμένες άδειες και προϋποθέσεις, ενώ θα μπορεί να στέλνει γαι εσάς μέχρι και playlists, GIFs και emojis στους φίλους σας. 

Το Discord ενημερώνει επίσης το εργαλείο συντονισμού AutoMod για να αξιοποιήσει τη δύναμη των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων. Το AutoMod χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία της OpenAI για να βρίσκει και να ειδοποιεί τους moderators κάθε φορά που μπορεί να έχουν παραβιαστεί οι κανόνες του server, ενώ παράλληλα γνωρίζει το πλαίσιο μιας συνομιλίας.

Το πείραμα με το "AutoMod AI" ξεκινά από σήμερα σε περιορισμένο αριθμό διακομιστών. Η εταιρεία αναφέρει ότι από την εισαγωγή του AutoMod πέρυσι, το εργαλείο έχει αποκλείσει αυτόματα περισσότερα από 45 εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα από διακομιστές πριν καν προλάβουν να αναρτηθούν.

Αυτές οι βελτιώσεις στην αλληλεπίδραση των χρηστών του Discord με τον Clyde θα διατεθούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Παρόμοια ενσωμάτωση του ChatGPT έκανε πρόσφατα και η πλατφόρμα του Slack που ανήκει στην Microsoft.