iPhone 15: Δύο σημαντικά χαρακτηριστικά θα απουσιάζουν από τα απλά μοντέλα

Μια νέα αναφορά αποκαλύπτει
08 Μαρτίου 2023 16:32
iPhone 15: Δύο σημαντικά χαρακτηριστικά θα απουσιάζουν από τα απλά μοντέλα

Οι φήμες για τα iPhone 15 της Apple συνεχίζονται και αυτή τη φορά λένε για ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα απουσιάζει από τα πιο «φθηνά» μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το gsmarena, μην περιμένετε το ProMotion να φτάσει στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus.

Αυτό λέει τουλάχιστον μια πηγή (ονόματι “yeux1122”), η οποία ισχυρίζεται ότι το ProMotion (δηλαδή τα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης), θα παραμείνει ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό στις Pro συσκευές. Επίσης, η διαρροή λέει ότι το ίδιο θα ισχύει και για το Always-On Display. Έτσι, αν ισχύουν τα παραπάνω φαίνεται ότι ούτε φέτος θα λάβουν αυτά τα χαρακτηριστικά τα πιο «φθηνά» τηλέφωνα της Apple.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και καλό θα είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς έχουμε μπροστά μας πολλούς μήνες μέχρι να μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικά των iPhone 15.

Έτσι θα μοιάζει μάλλον το iPhone 15 της Apple (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα μάθαμε και για τη μνήμη RAM όλων των iPhone 15. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες φήμες, το «απλό» μοντέλο της σειράς, αλλά και το iPhone 15 Plus θα παραμείνουν στα 6GB, ενώ τα Pro και Pro Max μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με 8GB RAM.

Επίσης, υπάρχουν και άλλες φήμες, ότι τα iPhone 15 Pro θα έχουν διαφορετική εμφάνιση με μικρότερα bezels και στρογγυλεμένες άκρες. Ακόμη, υπάρχουν οι φήμες περί ενός iPhone Ultra μοντέλου, που θα ακολουθεί τα high-end πρότυπα του Apple Watch Ultra.

Τέλος, η μπαταρία των iPhone 15 Pro φαίνεται πως θα κρατάει περισσότερο. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro/Pro Max θα παρουσιαστούν στο καθιερωμένο event της Apple που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα.

Tags: