Xiaomi Redmi: Διαλύει ξανά τα ρεκόρ χρόνων φόρτισης - Δείτε πόσο γρήγορα φορτίζει το κινητό

Αν νομίζατε πως τα 240W ήταν γρήγορα δείτε πώς τρέχουν τα 300W
28 Φεβρουαρίου 2023 13:31
Xiaomi Redmi: Διαλύει ξανά τα ρεκόρ χρόνων φόρτισης - Δείτε πόσο γρήγορα φορτίζει το κινητό

Θυμάστε το Realme GT Neo 5 που πριν μερικές εβδομάδες έσπαγε τα ρεκόρ φόρτισης με 240W; Η Redmi τώρα ήρθε να της πει "κράτα τη μπύρα μου" γιατί ανακοίνωσε ακόμη γρήγορες ταχύτητες φόρτισης που διαλύουν το προηγούμενο ρεκόρ. 

Η Redmi όντας η πρώτη εταιρία που έσπασε το φράγμα των 200W γρήγορης φόρτισης, τώρα επανέρχεται και γκαζώνει στα 300W φόρτισης! Η θυγατρική της Xiaomi, εν μέσω του MWC 2023, έκανε επίδειξη κιόλας της τεχνολογίας, η οποία φορτίζει πλήρως ένα κινητό σε λιγότερο από 5 λεπτά. Στο μισό χρόνο από ότι κατάφερε η Realme πριν λίγο καιρό. 

Στο demo που δημοσίευσε χρησιμοποίησε ένα custom Redmi Note 12 Discovery με μπαταρία 4.100mAh (το κανονικό έχει μπαταρία 4.300mAh). Στο βίντεο φαίνεται να φτάνει το 50% της μπαταρίας του μέσα σε 2 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το ότι ισχυρίζεται ότι φτάνει τα 300W φόρτισης, στο βίντεο ο μετρητής έδειξε πως κορύφωσε λίγο πάνω από τα 290W. 

Δείτε το εντυπωσιακό demo φόρτισης: 

Μάλιστα αυτός ο φορτιστής έρχεται στο ίδιο μέγεθος με τον προηγούμενης γενιάς fast charger της των 210W, χάρη σε έναν καλύτερο modular σχεδιασμό και απαγωγή της θερμότητας εντός του. Διαθέτει επίσης Double GaN τεχνολογία με πάνω από 50 δικλείδες ασφαλείας πάνω του. 

Η Xiaomi βέβαια δεν ανέφερε σε ποιο smartphone θα δούμε πρώτα αυτή την αστραπιαία τεχνολογία φόρτισης